Konut Makro- Akyapı'dan yeni proje!

Makro- Akyapı'dan yeni proje!

15.09.2014 - 15:25 | Son Güncellenme:

Makro- Akyapı Ortalığı'ndan 500 bin metrekareye dev proje.

Makro- Akyapıdan yeni proje

Makro-Akyapı Ortaklığı Satış ve Pazarlama Müdürü Olkan Güneş, CNR Expo Emlak 2014 Fuarı'nı MilliyetEmlak.com'a değerlendirdi.

Haberin Devamı

Türkiye'nin ileri düzey ilk kent meydanı projesinden bahseden Güneş, hayata geçirecekleri projeyle ilgili de bilgi verdi.

Bengü Öner: Makro- Akyapı Ortalığı'nın yeni projesi hakkında biraz detay alabilir miyiz?

Olkan Güneş: Başakşehir'le Kayaşehir artık birleşti. 368 bin metrekarelik Türkiye'nin en büyük botanik parkı içinde göletler, gezi alanları, resmi kurum alanları, konferans, nikah salonları bulunacak. 30 bin metrekare civarında göleti bulunacak. Yine ön tarafında Türkiye'nin en büyük şehir meydanı olacak.

Yine ilk defa bütün resmi kurum alanları bir arada toplanıyor. Bir bireyin aynı merkezden kısa sürede tüm işlemlerini yapabilecek şekilde. Çevresinde birçok proje var. Bölge Kuzey- Marmara bağlantı otobanının hemen yanında.

Haberin Devamı

Makro Akyapı'dan yeni proje geliyor!

Şu anda takribi olarak sadece inşaat alanı 500 bin metrekare civarında. Biz şuan bu arada sadece bölgeyi tanıtıyoruz. Herhangi bir gayrimenkul satışımız yok. Bu bölgede projemiz kısa süre sonra oluşturulacak. Şu an tanıtım maksadıyla buradayız.

Bengü Öner: Fuarla ilgili bir değerlendirme alabilir miyiz?

Olkan Güneş: Gündemde maalesef sorunlar var. Bu sorunlar fuara da yansımış durumda. Konjonktür belli. Maalesef çevremizde oluşan olumsuz hava bizi de etkiliyor. Ancak doğru yerde doğru yatırımla yapılan işler her zaman karşılığını görüyor. Emlak Konut GYO ile yaptığımız projeler bize büyük ivme kazandırdı. Müşteri kitlemiz de yine kendine münhasır.

Bengü Öner: Bahçetepe'de teslimler başladı mı?

Olkan Güneş: Daha önce yaptığımız Bahçetepe'yi teslim ediyoruz. Bahçetepe'de prim oranı yüzde 100'e geldi. Yaşam başladı. İnsanlar mutlu. Yeni projemizin ne zaman başlayacağını soruyorlar.