Ekonomi Makyajlı Clio bayilerde

Makyajlı Clio bayilerde

24.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Renault’nun popüler küçüğü Clio, makyajlanan versiyonuyla “ailece” Türkiye’de satışa sunuldu. Yenilenen Clio HB 48 bin 150 TL, Clio Sport Tourer ise 52 bin 150 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Makyajlı Clio bayilerde

“C” şekilli LED gündüz farları, full-LED farları, yenilenen ızgara ve ön tamponla farklılaşan Clio’nun iç mekanında da iyileştirmeler yapılmış. Türkiye’de “Joy”, “Icon” ve “GT Line” olmak üzere 3 donanım paketi seçeneğine sahip Clio HB’de 1.2 lt (75 HP), 1.2 lt (120 HP) benzinli ve 1.5 lt dCi (75 ve 90 HP) dizel motorlar yer alıyor. Clio Sport Tourer’daysa “Joy” ve “Icon” donanım paketleri ve aynı motor seçenekleri yer alıyor. Her iki modelde de benzinli ve dizel motorlarda EDC otomatik vites seçeneği mevcut.

Clio ailesinde ABS, ESC, Acil Fren Destek Sistemi (AFU), Yokuşta Kalkış Desteği (Hill Holder), elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları standart. Arka park sensörü, Full Led Farlar, sis lambaları, elektronik klima, R-Link, Akıllı Park Sistemi, Geri Görüş Kamerası ise isteğe bağlı donanımlardan.