Malatya MALATYA’DA MUHASEBE HAFTASI ZİYARETLERİ

MALATYA’DA MUHASEBE HAFTASI ZİYARETLERİ

03.03.2015 - 17:32 | Son Güncellenme:

.

MALATYA’DA MUHASEBE HAFTASI ZİYARETLERİ

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebe Haftası nedeniyle Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından çeşitli ziyaretler gerçekleştiriliyor.
Muhasebe Haftası kapsamında Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya SGK İl Müdürü Ayten Kara’yı makamında ziyaret etti. Oda Başkanı Bozkurt, Muhasebe Haftası nedeniyle yaptıkları etkinliklerle ilgili bilgiler verirken, SGK İl Müdürü Ayten Kara da tüm muhasebeci ve mali müşavirlerin haftasını kutladı.
Muhasebe Haftası nedeniyle Malatya Defterdarı Murat Yiğiter, Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz ve Malatya Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanı Mahmut Polat, Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan MSMMMO Başkanı Ramazan Bozkurt, Muhasebe Haftası kutlamaları çerçevesinde odalarına yapılan ziyaretten dolayı teşekkür ederek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bozkurt, Vergi Dairesi ve Defterdarlık yöneticilerine idare ve meslek mensubu ilişkilerinde gösterdikleri ilgi ve duyarlılıktan dolayı da teşekkür etti.