Malatya Malatya sutopu branşında adından söz ettiriyor

Malatya sutopu branşında adından söz ettiriyor

22.08.2014 - 12:10 | Son Güncellenme:

Malatya, sutopu branşında adından söz ettirmeye başladı.

Malatya sutopu branşında adından söz ettiriyor

Malatya, sutopu branşında adından söz ettirmeye başladı.
Sutopu İl Temsilciliğinin kurulmasının ardından üst üste düzenlenen faaliyetler, sutopu branşının Malatya’da gelişmesini sağladı.
Sutopu Malatya İl Temsilcisi Vahap Karaaslan, sutopu branşında güzel çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, Kayısı Sutopu Ligi’nin düzenlenmesiyle birlikte bütün dikkatleri üzerilerine çekmeyi başardıklarını söyledi.
Karaaslan, bu yıl ilk kez düzenlenen Kayısı Sutopu Ligi’nin kupa törenine Sutopu Federasyonu Başkanı Vedat Akgün’ün de izlediğini anımsatarak, "Sutopu Federasyonumuzun Malatya’ya bakış açısı oldukça güzel. Bu anlamda sutopu branşının ilerleyen dönemlerde daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Bu kapsamda Sutopu Malatya İl Temsilciliği olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.
Sutopu Ligi’nin bölgesel olması için çalışmaların olduğunu da dile getiren Karaaslan, "Federasyon Başkanımız Kayısı Sutopu Liginin bölgesel olmasını istedi. Bizde onun çalışmalarına başladık. Malatya için önemi de çok büyük olacak. Bir Gaziantep biz den çok önde bir durumda. Su Topu branşında Elazığ ve Adıyaman ile de güzel bir çalışma içerisindeyiz. Oradaki arkadaşlarımız da su topu yapmak istediklerini söyledi. Oraya gidip temel eğitim tekniklerin gösteriyorum. Kayseri, Gaziantep, Adıyaman ve Elazığ’ı gelecek sezon Kayısı Liginde Malatya karmasıyla buluşturacağız" ifadelerini kullandı.