Malatya MALATYASPOR - ALANYASPOR MAÇININ BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

MALATYASPOR - ALANYASPOR MAÇININ BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

27.08.2015 - 15:42 | Son Güncellenme:

.

MALATYASPOR - ALANYASPOR MAÇININ BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

PTT 1. Lig’de hafta sonu oynanacak Yeni Malatyaspor-Alanyaspor karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı.
PTT 1. Lig’de ilk kez taraftarı karşısında çıkacak Yeni Malatyaspor’da farklı bir heyecan yaşanırken, sarı-kırmızılı taraftarların şu ana kadar yaklaşık 4 bin Passolig başvurusu yaptığı öğrenildi.
Bu arada Yeni Malatyaspor Kulübü pazar günü oynanacak Alanyaspor müsabakasının bilet fiyatlarını açıkladı. Buna göre VİP Tribün 23 TL’den, kapalı tribün 19 TL’den, maraton tribün 11 TL’den, kale Arkası ve açık tribün ise 6 TL’den satılacak.
GEVREK: “PASSOLİG BAŞVURUSU İSTEDİĞİMİZ GİBİ DEĞİL
Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, hafta sonu oynanacak Alanyaspor müsabakasına Malatyalı futbolseverleri beklediklerini belirtti.
PTT 1. Lig’de ilk kez takımlarının maçını izleyecek olmanın heyecanını yaşamaya hazırlanan Malatyalı futbolseverler şu ana kadar Passolig’e beklenen ilgiyi göstermezken, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “Passolig başvurusu istediğimiz gibi değil” dedi.
Gevrek, Passolig’i olmayan taraftarların kesinlikle stada giremeyeceğini, girmek istese bile buna sistemin izin vermeyeceğini vurgulayarak, “Bu hafta sahamızda zorlu bir maç oynayacağız. Taraftarımız uzun süredir takımına hasretti. PTT 1. Lig’de ilk kez takımlarını izleyecekler. Dolayısıyla bu maç bizim için çok önemli. Ancak şu ana kadar Passolig başvuru sayımıza baktığımızda tablo istediğimiz gibi değil. Taraftarımız Alanya maçı ve bundan sonraki maçları izleyebilmek için Passolig almak zorunda. Taraftarımız başvurusunu son güne bırakmasın lütfen. Ben şahsen Alanya maçında taraftarımızın her anlamda coşkuyu doruğa çıkaracağını tahmin ediyorum. Kolay değil, yılların özlemi var. Ancak şunu bir kez daha ifade edeyim ki Passolig başvurusu istediğimiz gibi değil" diye konuştu.