Muş Malazgirt'te Yeşilay Haftası Etkinlikleri

Malazgirt'te Yeşilay Haftası Etkinlikleri

08.03.2018 - 09:11 | Son Güncellenme:

.

Malazgirtte Yeşilay Haftası Etkinlikleri

7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle bir etkinlik düzenlendi.
Okulun konferans salonunda yapılan programda öğrenciler; sigaranın, alkolün ve uyuşturucu maddelerin zararları ile ilgili şiirler okuyarak konuşmalar yaptılar. Öğrencilerin hazırladığı ‘Teknoloji Bağımlığı’ konulu tiyatro gösterisi ise yoğun ilgiyle izlendi.
Öğrencilerin hazırladığı tiyatro oyununu çok beğenen Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, çok anlamlı ve çok faydalı bir gösteri olduğunu ifade etti. Müdür Kaya, “Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilerimizin böyle anlamlı bir program hazırlamaları gerçekten çok faydalı ve çok anlamlı oldu. Maalesef ülkemizde teknoloji bağımlığı çok ileri seviyelere ulaştı. Teknolojinin insan hayatına getirdiği sayısız faydaları var. Ancak kişinin teknoloji kullanımı üzerinde kontrolünün kaybolması ve teknolojiyi ölçüsüz ve sınırsız kullanması çok ciddi zararlara sebep olabilir. İnternet ve teknoloji bağımlılığı diğer bağımlılıklarda olduğu gibi kişinin bağımlısı olduğu teknolojik ürüne ulaşamadığında yoksunluk yaşadığı bir durum olarak tanımlanmaktadır. Burada öğrencilerimizin hazırladıkları tiyatro gösterisinde de bu konu çok güzel işlenmişti. Bu anlamlı programı hazırlayan okul idarecilerime, öğretmenlerimize ve öğrencilerime çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Programın sonunda ise, Yeşilay Haftası ile ilgili animasyon ve video gösterisi izletildi. Rehber öğretmenler tarafından hazırlanan programı okul öğretmenleri ve öğrencileri ilgi ile izledi. Programa AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Mesleki ve Teknik Anadolu (Sağlık) Lisesi Müdürü Dinçer İbek, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.