Gaziantep Maliye Bakanı Ağbal Gto'da İş Adamlarıyla Buluştu

Maliye Bakanı Ağbal Gto'da İş Adamlarıyla Buluştu

31.03.2017 - 22:08 | Son Güncellenme:

.

Maliye Bakanı Ağbal Gtoda İş Adamlarıyla Buluştu

Maliye Bakanı Naci Ağbal Gaziantep Ticaret Odasında iş adamlarıyla bir araya geldi.
Bakan Ağbal, Gaziantep programı kapsamında akşam saatlerinde GTO’daki toplantıya katıldı. İş adamlarına Gaziantep’in ticaret hacminin hızla büyüdüğünü ve üretimin büyük artış gösterdiğini belirterek, bu kapsamda emeği olan her kese teşekkür etti.
Gaziantep Ticaret Odası Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu’nun yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekilleri ve iş adamları katıldı.
GTO’da iş adamlarını yeni anayasa ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi konusunda da bilgilendiren Maliye Bakanı Naci Ağbal, daha sonra Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odasının yemeğine katıldı.
Bakan Ağbal’ı kapıda karşılayan Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ünal Akdoğan, davete icabet ettiği için bakana ve protokole teşekkür etti. Özel bir restoranda gerçekleşen toplantıya, Gaziantep protokolünün yanı sıra şoförler odası üyeleri katıldı.
16 Nisan’da yapılacak olan referandumda şoförlerden ‘evet’ sözü alan Maliye Bakanı Naci Ağbal daha sonra havayolu ile Gaziantep’ten ayrıldı.