Kültür Sanat Mall Of İstanbul'da şaşkınlık yaratan 23 kutlaması

Mall Of İstanbul'da şaşkınlık yaratan 23 kutlaması

24.04.2017 - 14:45 | Son Güncellenme:

150 kişi aniden dans etmeye başladı...

Mall Of İstanbulda şaşkınlık yaratan 23 kutlaması

Flash Mob’un dünyadaki en eğlenceli örneklerinden biri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Mall of İstanbul’da sergilendi. Anadolu Ateşi ve Mall of İstanbul’un birlikte düzenlediği etkinlikte, 150 profesyonel dansçı ve AVM çalışanları bir araya gelerek muhteşem bir dans gösterisi sundu.

Türkiye’nin en büyük alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, dünyaca ünlü Anadolu Ateşi Dans Grubu ile birlikte 23 Nisan’da unutulmaz bir gösteriye imza attı. AVM’de 150 profesyonel dansçının ve AVM çalışanlarının katılımıyla dev bir Flash Mob dans gösterisi sergilendi.
Anadolu Ateşi sürprizi tüm AVM’yi dans ettirdi.

Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan’ın yaptığı Anadolu Ateşi’nin sürpriz dans gösterisi, AVM ziyaretçilerini şaşkına çevirdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel hazırlanan etkinlikte Anadolu Ateşi eğitmenleri, ana kadro dansçıları, Anadolu Ateşi Kıvılcım Çocuk Grubu Dansçıları, Anadolu Ateşi Dans Okulları’nda yetişen öğrencilerin yanı sıra Mall of İstanbul’daki mağaza çalışanları yer aldı.
Dore Müzik orkestrasının kanun, bateri, keman, klarnet ve tulum ile canlı eşlik ettiği gösteride 150’den fazla kişi bir anda Tap dansı ile ziyaretçilerin arasında dans etmeye başladı. Karadeniz, Modern Dans, Hip Hop, Sirtaki ve Roman türündeki danslarla devam eden sürpriz gösteri, seyrine doyulmaz bir şölene dönüştü.

Mustafa Erdoğan gerçekleştirilen gösteri sonrasında, “Bugün, çocuklarımızın bayramını kutluyoruz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili hepimizin bir anısı vardı, bu gösteri de hem dansçılarımız hem de AVM ziyaretçileri için bir anı oldu. Mall of İstanbul’da Anadolu Ateşi Dans Okulumuz var. Koreografiyi de bu güne özel AVM ile ortak bir çalışmayla yaptık. Burada okuyan arkadaşlarımızın yanı sıra en ufaktan en büyüğe, farklı şehirlerden gelen dansçılarımızla da beraber 150 dansçımız gösteriyi gerçekleştirdi. AVM’nin mağaza çalışanlarına da koreografide özel sorumluluklar verdik, onlar da aramıza katıldı. Sahnede yaptığımız gösterilere kıyasla bu tip etkinlikler daha etkili oluyor, insanlara daha yakın olup onları da etkinliğin içerisine dahil etmiş oluyoruz” dedi.

Torunlar GYO İcra Kurulu Üyesi Zeynep Torun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sürpriz bir etkinlikle kutladıklarını belirterek, “Anadolu Ateşi bu özel gösteri için çok emek harcadı, sonucunda da ziyaretçilerimizin meraklı bakışlarını izlemek, onlara bu eğlenceli ve güzel deneyimi yaşatmak ilginç oldu. Bu denli büyük bir Flash Mob gösterisine ev sahipliği yapmak da bizi mutlu etti, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da müzik, dans ve eğlenceli bir şekilde ziyaretçilerimizle kutlamış olduk” dedi.

15 dakika devam eden şov, Mall of İstanbul ziyaretçilerini hem şaşırtırdı hem de dans ettirdi. İzleyenlerden büyük beğeni alan gösteri, Türkiye’de bu çapta gerçekleştirilmiş ilk “Flash Mob” dans gösterisi olma özelliğini de taşıyor.