Cadde Mama Shelter’ın terası 2015 yazına “Merhaba” diyor

Mama Shelter’ın terası 2015 yazına “Merhaba” diyor

03.06.2015 - 16:52 | Son Güncellenme:

Havalar ısındı ve beklenen o an geldi. Mama Shelter’ın terası açılıyor! 2015’in yazına, 4 Haziran’da, canlı müzik ve DJ performanslarıyla, Mama’nın terasında “Merhaba” deyin.

Mama Shelter’ın terası 2015 yazına “Merhaba” diyor

Mama Shelter her yaştan, her ülkeden, kültürden ve etnik kökenden gelen insanların yollarının kesiştiği bir yer. 81 odanın her biri, otel misafirlerinin kendilerini kentle bütünleşmiş bir sığınakta, en rahat şekilde hissetmeleri göz önüne alınarak, ünlü tasarımcı Philippe Starck ile beraber tasarlandı. Mama Shelter sadece uyumak için gelinen bir yer değil. Şefi Haydar Canyurt ve ekibinin lezzetli Fransız-Türk yemeklerini, yerli ve yabancı misafirlerle afiyetle paylaştığı bir mekân. Herhangi bir giyim tarzı ya da tutuculuğun olmadığı Mama Shelter’da atmosfer tamamıyla rahat. Mama’nın misafirleri ortak kullanılan dev masalarda ya da konforlu kanepelerde yemek yiyebilir, muhteşem manzaralı terasında pizzaları tadabilir, barında DJ ve canlı müzik performanslarının keyfini çıkarabilirler.

Güneş batmadan önce, Melike Konur, canlı müzik performansıyla Mama’nın terasında sizleri karşılayacak. Gün batımında, Joana Kohen, DJ kabininde, disco seçkileriyle yaz gecesini ısıtacak. Akşamüstü Hemi Behmoaras kalbi hızlandıran parçalarıyla coşkuyu tırmandıracak. Burçin Ergünt ise partiyi kimsenin oturmak istemeyeceği bir boyuta taşıyacak. Gecenin finalini ise tuhaf ve eğlenceli prodüksiyonları ve şarkı seçkileriyle Kaan Düzarat yapacak. Hiçbir anne bu kadar eğlenceli olamaz. Mama sizi seviyor.