Ankara Mamaklı Minikler Mest Etti

Mamaklı Minikler Mest Etti

16.05.2017 - 10:48 | Son Güncellenme:

.

Mamaklı Minikler Mest Etti

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Bahçeleriçi Mahallesi’nde bulunan Köprü Camii Kur’an Kursu’nun açılışını yaptı. Açılışta 4-6 yaş arası öğrenci gruplarının yaptıkları gösteriler ve mehteran ekibinin performansı vatandaşların beğenisini kazandı.
Mamak Belediyesi’nde Köprü Camii Kur’an Kursu açıldı. Açılış konuşmasında camilerin sadece namaz kılınan yerler olmadığını ifade eden Akgül, “Bu kutsal mekanlarda ilim de paylaşılır. Daha önce camilerimizin altında marketler bulunuyordu. Göreve geldiğimizde bu anlayışı değiştirdik. Camilerimizin tamamıyla eğitim yuvası olmasını sağladık. Çünkü geleceğimiz olan yavrularımızı vatanına ve dinine bağlı bireyler olarak yetiştirmek bizim görevimiz” ifadelerini kullandı.
Her hizmetin bir imza olduğunun altını çizen Mamak Kaymakamı Ali Mantı ise, “Mamak Belediyesi bugün çok önemli bir işe daha imza attı. Bu açıdan geleceğimiz olan çocuklara verdiği destekten dolayı Akgül’e teşekkürlerimi sunuyorum. Eminim ki gençlerimizde bu hizmetleri karşılıksız bırakmayacaktır” dedi.
Açılışa Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve Mamak Kaymakamı Ali Mantı’nın yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Mamak Müftüsü Ramazan Ilıkkan, Mamak Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Gültekin de katıldı.