Antalya MANAVGAT EVRENSEKİSPOR’UN İSMİ VE YÖNETİMİ DEĞİŞTİ

MANAVGAT EVRENSEKİSPOR’UN İSMİ VE YÖNETİMİ DEĞİŞTİ

29.05.2014 - 16:38 | Son Güncellenme:

.

MANAVGAT EVRENSEKİSPOR’UN İSMİ VE YÖNETİMİ DEĞİŞTİ

Türkiye 3. Ligi'nde mücadele eden Manavgat Evrensekispor’un Genel Kurulu'nda yapılan isim değişikliğiyle takım ligde 2014-2015 sezonundan itibaren Manavgatspor adıyla mücadele edecek.
Manavgatspor’un genel kurulunda göreve gelen yeni yönetim kurulu gazetecilerle Küçük Şelale Melas Restaurant’ta bir araya geldi. Toplantıya Kulüp Başkanı Mahmut Şeker, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp Müdürü Yasin Duran katıldı. Manavgatspor’un yeni Kulüp Başkanı Mahmut Şeker, yeni yönetim kurulunun kendisini başkan olarak belirlediğini söyledi. Yeni sezonda Manavgatspor olarak kapanan beldelerdeki takımları birleştirici bir güç olmayı istediklerini belirten Şeker, “Manavgat’ta sadece futbol adına değil tüm spor branşlarında temsil edilme noktasında birlikteliğimiz olacak. Manavgat’a gönül vermiş insanların ve spor severlerinde desteği ile daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar hizmet etmiş başkanlarımıza, yönetim kurlu üyelerimize, kulüp çalışanlarımıza teknik heyet ve sporcularımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Gazetecilerin, 'Manavgat Belediyesi’nin Tekirova Belediyespor’la ilgili görüşmelerini nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna Şeker, “Bizde basından duyduk tabi ki. Nedir, ne değildir henüz bilmiyoruz. Manavgat’ta zaten 3. Lig'de bir profesyonel takımımız var. Manavgatsporumuz tüm Manavgat'ın takımıdır ve birleştirici bir güç olacaktır. Öncelikli olarak Manavgat’ta ki takımıza sahip çıkılması gerekiyor.”
Mahmut Şeker başkanlığında ki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
"Profesyonel Şubeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kamil Atalay, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz, Genel Sekreter Ali Varol, Muhasip Üye Celal Keser, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Şimşek ve Musa Güzel."