Antalya Manavgat'ta 82 Yaşındaki Kayıp Kişi Bulundu

Manavgat'ta 82 Yaşındaki Kayıp Kişi Bulundu

02.04.2017 - 12:45 | Son Güncellenme:

Antalya'da dün akşam saatlerinden itibaren kayıp olarak aranan ve yaşadığı mahalleden yaklaşık 2,5 kilometre uzaklıktaki bir bahçenin barakasında uyurken bulunan yaşlı adamın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Manavgatta 82 Yaşındaki Kayıp Kişi Bulundu

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde kayıp olarak aranan Nazmi Özcan, AFAD ekiplerince yaşadığı yerin yaklaşık 2,5 kilometre uzağında bir barakada uyurken bulundu.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Yaylaalan Mahallesi'nde eşiyle yaşayan Nazmi Özcan (82), dün saat 10.30 sıralarında evinden ayrıldı.

Özcan, akşam saatlerine doğru eve dönmeyince ailesi çevrede arama yaptı. Aile arama çalışmalarından sonuç alamayınca durumu AFAD ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Jandarma ekipleri ve 4 AFAD görevlisi ile Özcan'ın ailesi ve yakınları, mahalle ve ormanlık alanda arama çalışması başlattı. Çalışmalarda Antalya İl Jandarma Komutanlığından getirilen iz takip köpeği "Anka" da kullanıldı. Gece boyunca devam eden çalışmalara bir süre ara verildi.

Arama çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden başlandı. Özcan, AFAD ekiplerince Yaylaalan Mahallesi'nden yaklaşık 2,5 kilometre uzaklıktaki bir bahçenin barakasındaki kanepede uyurken bulundu.

Haberin Devamı

Aç olduğu öğrenilen Özcan'ın herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı belirtildi.