Antalya MANAVGAT'TA ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

MANAVGAT'TA ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

04.04.2014 - 17:12 | Son Güncellenme:

Antalya'nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından "Polis Haftası" etkinlikleri kapsamında Hakkari'de şehit olan Ahmet Ozan Şarlak ve şehitler için Bahçelievler Cami'nde Mevlit okutuldu

MANAVGATTA ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Şehit Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak'ın babası Uğur Şarlak, Manavgat Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, teşkilat mensupları ve vatandaşların katıldığı Bahçelievler Cami'ndeki Mevlit'in ardından açıklama yapan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Karaarslan, 10 Nisan tarihinin Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş günü olduğunu hatırlattı.

Haberin Devamı


Karaarslan, "1845 tarihi, Türk Emniyet Teşkilatı açısından çok önemlidir. Bu tarihe kadar zabıta olarak nitelenen teşkilat, 10 Nisan 1845 tarihinden itibaren 'polis' adı altında hayata geçmiş ve teşkilatın kuruluş günü olarak kabul edilmiştir. Bugün Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak'ın ailesi ile birlikte Bahçelievler Cami'nde ortaklaşa Mevlit okuttuk. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz" dedi.