Gündem Manga Türkiye'yi Temsil Edecek

Manga Türkiye'yi Temsil Edecek

09.09.2014 - 19:15 | Son Güncellenme:

ABU TV Şarkı Festivalinde ülkemizi Manga temsil edecek. Eurovizyon şarkı yarışmasına katılmak yerine Asya ve Pasifik ülkelerinin katıldığı ABU TV Şarkı Festivaline katılma kararı alan Türkiye yarışmada nasıl bir performans sergileyecek merak konusu. Manga ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyor.

Manga Türkiyeyi Temsil Edecek

Asya ve Pasifik ülkelerinin katıldığı ABU TV Şarkı Festivali, 25 Ekim’de Çin’in Makao Özel İdare Bölgesi’nde düzenlenecek. Geçtiğimiz günlerde festival için tanıtım videosu hazırlayan Manga, İstanbul Boğazı’nda bir çekim yaptı. Başarılı grup, çektikleri video klipte müziklerini İstanbul ile birleştirdi. İstanbul’daki sesleri kendi enstrümanlarının sesiyle birleştiren maNga, festival için farklı bir videoya imza attı.

Haberin Devamı

Grup üyeleri ABU TV Şarkı Festivali için “Farklı ülkeleri ve kültürleri görmek bizim için iyi bir fırsat oluyor. Bu tip seyahatler, maceralar müziğimize yansıyor ve yansıyacaktır. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye gidiyoruz.”

Türkiye, ABU TV şarkı yarışmasına katılımını onayladı. Ülkemiz yarışmaya maNga grubunun "Fazla Aşkı Olan Var Mı?" adlı şarkısıyla katılacak. Grup maNga ülkemizi 2010 yılında Oslo'da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışmasında temsil etmiş ve yarışmadan 2. sırada ayrılmıştı. Türkiye'nin haricinde yarışmaya katılımını onaylayan diğer ülkeler ise, Avustralya, Brunei, Çin, Hong Kong, Endonezya, Japonya, Makao, Maldivler, Güney Kore, Tayland ve Vietnam şeklinde.