Manisa MANİSA BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE EĞİTİMDE BÜYÜK DESTEK

MANİSA BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE EĞİTİMDE BÜYÜK DESTEK

03.08.2016 - 16:00 | Son Güncellenme:

.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE EĞİTİMDE BÜYÜK DESTEK

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri (MABEM) 2015-2016 eğitim öğretim yılında Manisa il genelinde 232 öğretmen, 19 idareci ile 6 bin 111 öğrenciye eğitim verdi.
20 kişilik sınıflarda TEOG öğrencilerine haftada 12 saat ders ve her ders için birer saat etüt; YGS-LYS öğrencilerine haftada 18 saat ders ve her ders için birer saat etüt yaparak eğitime büyük katkı sağlayan MABEM, velilerin de yüzünü güldürüyor. Merkezde ayrıca öğrencilere birebir soru çözüm ve konu anlatım saatleri, her ders için konu anlatımı ve soru bankası kitapları, yüzlerce yaprak test, TEOG için 30, YGS-LYS için 40 deneme sınavı, öğrenci ve veli rehberlik yayınları, başarı-motivasyon ve bilgilendirme seminerleri ile zengin kaynak içerikli kütüphanesiyle sınırsız eğitim imkanı sunuluyor.
MABEM kayıtlara başladı
Verilen eğitimlerle gençlerin başarılarının artması ve eğitimde kaliteyi daha yükseğe taşımak için gerekli çalışmalar MABEM yetkilileri ve personelleri tarafından gerçekleştiriliyor. MABEM 2016-2017 eğitim öğretim yılı için ön kayıtlarını almaya başladı. Bu kapsamda 15 Ağustos 2016 Pazartesi TEOG öğrencilerine, 16 Ağustos 2016 Salı günü YGS- LYS öğrencilerine seviye tespit sınavı yapılacağı belirtildi.
“Geleceğimiz, gençlerimize emanet”
Eğitime büyük önem verdiklerini önemi dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün, “Gençlerimizin başarı seviyesinin daha da artması ve eğitimde kaliteyi daha ileriye taşımak için gerekli çalışmaları gerçekleştirdik. TEOG ve YGS-LYS öğrencilerimizin yerleştirme sonuçları açıklandığında daha önceki yıllarda olduğu gibi yüksek oranlarda başarı beklemekteyiz. Tabi bu kapsamda eğitim görevlilerimize de büyük vazife düşüyor. Bu yıl başvuru sayısının 8 bin 500-9 bin rakamlarını yakalamasını bekliyoruz. Geleceğimiz, gençlerimize emanet” diye konuştu.