Manisa Manisa'da Türk Telekom'a Ait Kablolar Çalındı

Manisa'da Türk Telekom'a Ait Kablolar Çalındı

23.01.2018 - 21:35 | Son Güncellenme:

Salihli'de Türk Telekom’a ait kabloları çalarak sattığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı

Manisada Türk Telekoma Ait Kablolar Çalındı

MANİSA (AA) - Salihli ilçesinde 3 farklı yerden Türk Telekom’a ait kabloları çalarak hurdacıya sattıkları tespit edilen 2 kişi tutuklandı.

Haberin Devamı

Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçe genelinde Hasalan, Dombaylı ve Taytan mahallelerinde Türk Telekom’a ait telefon kablolarının çalınmasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Kablo hırsızlığının yaşandığı mahallelerde çalışma yürüten jandarma, Çaltılı Mahallesi yakınlarında devriye görevini sürdürdüğü esnada, zeytinlik içerisinde park halinde bir otomobilin olduğunu fark etti.

Bölgede geniş çaplı arama yapan ekipler, Türk Telekom'a ait direklerin yanında Çağlayan A. ve Oğuz Ç'yı yakaladı. Ekipleri fark eden N.Ö ise motosiklet ile olay yerinden kaçtı.

İfadeleri için jandarmaya götürülen 2 kişi, Hasalan, Dombaylı ve Taytan mahallelerinde meydana gelen kablo hırsızlıklarına ait olayları kendilerinin yaptıklarını itiraf etti.

Haberin Devamı

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, zanlıların hırsızlık olayında kullandıkları otomobilin çalıntı olduğu, firari olan diğer şahsın yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.