Manisa Manisa'dan Kısa Kısa

Manisa'dan Kısa Kısa

26.05.2017 - 20:21 | Son Güncellenme:

.

Manisadan Kısa Kısa

MANİSA (AA) - Manisa'nın Demirci ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumu tarafından öğrencilerin hazırladığı örgü ve ebru sergisi hizmete açıldı.

Haberin Devamı

Sergi, 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılında açılan örgü ve ebru kurslarının tamamlanmasının ardından Demirci Yurt Müdürlüğünde düzenlenen törenle açıldı.

Öğrenciler yıl içerisinde eğitimcilerin de desteği ile tablolara ebru sanatını işlerlerken, hazırladıkları el işi örgüleri sundular.

Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol yaptığı konuşmada, Kredi Yurtlar Kurumu öğrencilere aile ortamında barınma imkanı sunduğunu söyledi.

Açılan kurslara kursiyer olarak katılarak eğitim alan öğrenciler gelecek hayatları içinde bir hazırlık dönemi olduğunu belirten Akyol, öğrencilere ve eğitimcileri tebrik etti.

Sergiye Kaymakam Akyol'un yanı sıra Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Haberin Devamı

- Okul Duvarlarını resmettiler

Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri, masal kahramanlarını okul duvarları çizerek boyadılar.

Öğrenciler en çok sevdikleri masal kahramanları resimleri okul duvarlarını çizildi.

Okulu Müdürü Selçuk Erol, okulda yapılan çalışmanın ekip çalışması olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Yaptığımız bu çalışma, okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte ekip çalışması sonucu ortaya çıktı. Ortaya konulan çalışma ile öğrencilerimiz sırasıyla masal kahramanlarını boyarken sınıf öğretmenleri denetiminde her biri fırça ile boyama yapma imkanı buldu. Duvarlara 30'a aşkın kahraman ve manzara resimleri yapıldı. Güzel eserler kazandıran öğrencilerime ve öğretmen arkadaşlarına teşekkür ederi."