Ege Manisaspor’da her yer karanlık!

Manisaspor’da her yer karanlık!

12.01.2018 - 01:36 | Son Güncellenme:

Manisaspor’da, futbolcular bir bir takımdan ayrılırken yönetim de pes etme noktasına geldi. Başkan Abdullah Mergen’le buluşan yöneticilerin istifa edeceği bildirildi

Manisaspor’da  her yer karanlık

TFF 1. Lig’de kümede kalma mücadelesi veren, ekonomik olarak da tarihinin en sıkıntılı günlerini geçiren Grandmedical Manisaspor’da büyük kriz çıktı. Futbolcular bir bir takımdan ayrılırken, yönetim de pes etme noktasına geldi. Önceki gün akşam Başkan Abdullah Mergen’le bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, görevi bırakmak istediklerini iletti. İdareciler, kulübün önünü açmak için kongreye gidilmesi önerisinde bulundu ancak Başkan Mergen’in bu teklife sıcak bakmadığı ileri sürüldü. Mergen’in tavrı nedeniyle tartışma çıktığı, bazı yöneticilerin istifa edebilecekleri söylendi. Teknik Direktör Fatih Tekke ve futbolcular da Abdullah Mergen’e rest çekti.

Haberin Devamı

Bugün son gün

Mergen ile görüşen Fatih Tekke’nin, “Takıma ödemeler yapılmazsa, burada çalışmamın bir anlamı yok” dediği vurgulandı. Futbolcular paralarının bugün yatırılmasını, aksi takdirde bir daha idmana çıkmayacaklarını kurmaylara bildirdi. Maddi kriz yüzünden şu ana kadar Dimov, Atiemwen, Zahit, Meye ve kaleci Emrullah takımdan ayrıldı. Kaptan Metin Yüksel ve İsmail Haktan’ın da kulüple yolları ayırmasının an meselesi olduğu kaydedildi. Tarihinin en kötü dönemlerini yaşayan Manisaspor’da Başkan Abdullah Mergen’in nasıl bir çözüm yolu bulacağı merak konusu oldu. Bu sezon 9 puanı silinen Ege temsilcisinde taraftarlar da isyan bayrağını açtı.