MALZEMELER
Yarım demet   kıvırcık marul
Yarım demet  göbek marul
200 gram  kadar kültür mantarı
1 yemek kaşığı ile zeytinyağı
4 tane bebek mısır
1 tane  orta boy domates
1tane  orta boy kırmızı soğan
 
Sosu için:
2 yemek kaşığı ile zeytinyağı
1 tatlı kaşığı ile hardal
1 tatlı kaşığı ile üzüm sirkesi
Yarım çay kaşığı ile tuz
 
Servisi için:
2 ince dilim kızarmış ekmek
1 yemek kaşığı ile  zeytinyağı
1 çay kaşığı ile kekik
 
NASIL YAPILIR?
Zeytinyağını geniş bir tavada kızdırdıktan sonra  iyice yıkayıp, temizlenmiş  mantarları zeytinyağında bütün ya da dilimler halinde soteleyin
Ekmek dilimlerinin üzerine zeytinyağı sürerek bir parçada, kekik serptikten sonra önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında ortalama  2 dakika kadar pişirin
Göbek ve kıvırcık marul yapraklarını, bol suda yıkayıp kuruladıktan sonra ince ince  kıyın. Ardından servis tabağının tabanına sık aralıklarla yerleştirin.
Üzerine soteleşmiş mantarları, ikiye böldüğünüz bebek mısırlarını ve halka şeklinde doğradığınız kırmızı soğanı da ekleyin
Domatesi sekiz eşit parçaya böldükten sonra servis tabağının kanalarına yerleştirin.
Üzüm sirkesini, hardalı, zeytinyağını ve tuzu küçük bir kapta çırptıktan sonra bir kaşık ile eşit şekilde salatanın üzerine gezdirin.
Kızarmış ekmek dilimleri eşliğinde servis yapın.