Cadde Maral En Güzel Hikayem 4. bölümde şok!-izle

Maral En Güzel Hikayem 4. bölümde şok!-izle

24.03.2015 - 15:19 | Son Güncellenme:

Maral dün akşam 4. bölüm ile izleyenleri heyecanlandırdı. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Maral En Güzel Hikayem'de Sarp Halis ile ilgili planlarına devam etti. Maral En Güzel Hikayem son bölüm ve detaylar haberimizde..

Maral En Güzel Hikayem 4. bölümde şok-izle

4.Bölüm

Haberin Devamı

Maral’ın altı ay daha Luna’nın başında kalacak olması en çok Deniz ve Halis çiftini etkiler. Halis evliliğini kurtarmaya çalışırken Maral da yeni bir görevi, ilk katalog çekimini gerçekleştirmek zorundadır. Ancak karşısında yeni bir engel vardır. Bitmeyen kaprisleriyle Alara. Maral başta Alara'yı hafife alır ancak çok pişman olacaktır.

Sarp ise amacının peşinden giderken bu kez Halis'in radarına girer ve kovulma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Sarp ve Maral iki aşık, zorlukların üstesinden birlikte gelmeye çalışırken yeni bir rüzgar onları iki ayrı yöne savurmaya kararlıdır.

Yayın Tarihi : 26 MART PERŞEMBE

Yayın Saati : 20.00

Yönetmen : Deniz Koloş

Yapımcı : Arzu Eğmir

Senarist : Pınar Bulut Deren

Haberin Devamı

Görüntü Yönetmeni: Burak Kanbir

Genel Sanat Yönetmeni : Nilüfer Çamur

Müzik : Cem Tuncer

Oyuncular : Hazal Kaya (Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Duvenci (Deniz), Reha Özcan (Halis), Rıza Akın (Muhsin), Gümeç Alpay (Aslı), Cankat Aydos (Tahsin), Bige Önal (Alara), Elvan Boran (Nilüfer), A.Olgun Sunear (Benan), Fırat Altunmeşe (Oytun), İpek Bilgin (Canan)

MARAL EN GÜZEL HİKAYEM 4. BÖLÜM FRAGMANI