Eskişehir Marangoz Atölyesi Fabrikayı Aratmıyor

Marangoz Atölyesi Fabrikayı Aratmıyor

08.12.2016 - 16:13 | Son Güncellenme:

.

Marangoz Atölyesi Fabrikayı Aratmıyor

Sivrihisar Belediyesi kaynaklarının verimli ve etkin kullanılması amacıyla belediye tarafından kurulan marangoz atölyesi, yeni hizmet binasının ihtiyaç duyulan masa ve dolapları üretmenin yanında park ve bahçelerde kullanılan nostaljik ve modern ürünlerin üretim ve tamirini de gerçekleştiriyor.
Belediye bünyesinde üretim ve faaliyetlerine devam eden marangoz atölyesinde üretilen ürünler, belediye tüm birimleri başta olmak üzere, park ve bahçelerin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşları, okullar ve camilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Konusunda uzman 5 personelin görev aldığı marangoz atölyesinde üretilen ürünler, ünlü markaların mobilya mağazalarında yüksek fiyatlara satılan ürünlerin kalitesini aratmıyor. Tamamı belediye kaynaklı olan marangoz atölyesinde, belediye içi ofislerin ahşap mobilya malzemesi, park ve bahçelerde kullanılan nostaljik kamelya, ilçedeki okullardan camilere kadar bir dizi ürünü düşük maliyete kendi imkanlarıyla önemli miktarda tasarruf sağlayarak kendi bünyesinde üretiyor.
Kendi ihtiyacımızı kendimiz karşılıyoruz
Konuyu değerlendiren Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, yeni belediye hizmet binasının mobilya ihtiyaçlarını kendi bünyelerinde faaliyet gösteren marangoz atölyesinde karşılayarak tasarruf ettiklerini söyledi. Sözlerine devam eden Yüzügüllü, atölyemizde modern masa, dolap üretiminden park ve bahçeler için kamelyalar, banklar, çöp kovalarına kadar bir çok ürünün üretildiği marangoz atölyesinin, teknik ekipman ve aksesuarları ile fabrikayı aratmadığını ifade etti.