Dünya Marbella'nın en büyük seks zinciri kırıldı! Avrupa çapında büyük operasyon

Marbella'nın en büyük seks zinciri kırıldı! Avrupa çapında büyük operasyon

05.07.2017 - 09:47 | Son Güncellenme:

İspanya'nın ünlü tatil beldesi Marbella'nın en büyük seks zinciri polisin yaptığı baskınla çökertildi. Örgütün zorla seks kölesi olarak çalıştırdığı 13 kadın kurtarıldı. Kadınların zengin turistleri soymaya zorlandığı ortaya çıktı. Avrupa çapında yapılan baskınlarda 34 kişi gözaltına alındı.

Marbellanın en büyük seks zinciri kırıldı Avrupa çapında  büyük operasyon

İspanya polisi, Bulgaristan merkezli bir organize suç örgütünün zorla fuhuş yaptırdığı 13 kadını, ünlü tatil beldesi Marbella yakınlarında yaptığı baskınla kurtardı.

Haberin Devamı

Kadınların Bulgaristan'dan Costa del Sol'a getirildikleri ve Marbella'ya yakın başka bir tatil mekanı olan Puerto Banus sokaklarında zorla çalıştırıldıkları ortaya çıktı.

Polis Marbella yakınlarındaki Puerto Banus'da yaptığı aramalarda 50 bin Euro, bin 600 Sterlin ve 300 dolar nakit para, düzinelerce aralarında Rolex markaların da olduğu lüks kol saati, değerli mücevherler ve büyük oranda uyuşturucu hap ele geçirdi. Ayrıca çok sayıda pasaport ve sahte araç plakaları bulundu.

Avrupa çapında yapılan baskınlarla da suç örgütüne üye oldukları iddia edilen 34 kişi gözaltına alındı. İspanya polisi yaptığı açıklmada Bulgar örgütün Marbella civarında tam bir kontrol sağladığını söyledi.

Kadınların turistlerle para karşılığı cinsel ilşkiye zorlanmasının dışında zengin turistleri soymaya zorlandığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Avrupa çapında Bulgar örgüte karşı yapılan baskınlar, suç örgütünden kaçan bir kadının polisi bilgilendirmesinden yaklaşık üç yıl sonra gerçekleştirildi.

Europol (Avrupa Polis Ofisi) ve Bulgar Emniyeti ile ortak çalışan İspanyol polisi, gözaltı işlemlerinin büyük bölümünün İspanya'da, sekizininse Bulgaristan'da yapıldığını açıkladı.