Mardin Mardin Büyükşehir Belediyesinden Yalanlama

Mardin Büyükşehir Belediyesinden Yalanlama

23.08.2017 - 17:20 | Son Güncellenme:

.

Mardin Büyükşehir Belediyesinden Yalanlama

MARDİN (AA) - Mardin Büyükşehir Belediyesi, bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesaplarında zabıtaların dilenen bir adama oğlunun gözü önünde müdahale ettiği iddia edilen görüntülerin Mardin Büyükşehir Belediyesiyle ilgisinin olmadığını bildirdi.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan açıklamada, bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında zabıtaların dilenen bir adama oğlunun gözü önünde müdahale ettiği sırada çekilen bir görüntünün kamuoyu ile paylaşıldığı ve olayın Mardin'de gerçekleştiği iddia edildiği hatırlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından yapılan incelemede olayın Mardin'de meydana gelmediği ve zabıta görevlilerinin ise kendi belediyelerinin personeli olmadığı tespit edildiği kaydedilen açıklamada, "Bu asılsız haberler ile Mardin Büyükşehir Belediyesine karşı bir algı operasyonu oluşturulmaya çalışıldığı görülmektedir. Haberle ilgili olarak asılsız haberi yayınlayan basın yayın organları ve sosyal medya hesapları hakkında suç duyurusunda bulunulmaktadır." denildi.

Haberin Devamı

Bu tip yalan haberlere vatandaşların itibar etmemesi istenilen açıklamada, kamuoyunu doğru bilgilendirme gereği, zorunlu olarak bu açıklamanın yapıldığı bildirildi.