Mardin Mardin Kamor Parkı Hızla İlerliyor

Mardin Kamor Parkı Hızla İlerliyor

17.01.2018 - 17:04 | Son Güncellenme:

.

Mardin Kamor Parkı Hızla İlerliyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kamor Parkı çalışmaları hızla devam ediyor.
Mardin Büyükşehir Belediyesi, şehri ve vatandaşı düşünen projelere imza atmaya devam ediyor. Bir süredir atıl durumda olan ve kullanılmayan Kamor Parkı, “Kamor Yaşam Alanı ve Spor Kompleksi Projesi” ile yeniden hayat bulacak ve şehirde ki vatandaşlar için önemli bir sosyal yaşam alanı haline gelecek. Bu kapsamda başlatılan Kamor Yaşam Alanı ve Spor Kompleksi’nde çalışmalar emin adımlarla hızla devam ediyor. İçerisinde futbol, voleybol, basketbol sahaları, yüzme havuzları, kır düğün salonu, amfi tiyatrosuyla bittiğinde şehre farklı bir hava katacak olan Kamor Parkı, şimdiden vatandaşları heyecanlandırma başladı.
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Şehrimiz için önemli gördüğümüz Kamor Yaşam Alanı ve Spor Kompleksi Projesi hızlı ve emin adımlarla ilerliyor. Bu şehri hep birlikte yöneteceğiz dedik ve sizden gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı geçen bir yılı aşkın süredir yürütüyoruz. Şehrin en büyük eksikliklerinden biri olarak gördüğümüz sosyal yaşam alanlarını çoğaltma adına atıl durumda olan ve kullanılmayan Kamor Parkı’nı yeniden gözde mekan haline getirmek için ‘Kamor Yaşam Alanı ve Spor Kompleksi Projesi’ni başlattık. Projemiz emin adımlarla hızlı bir şekilde ilerliyor” dedi.

Doğa ve modern sosyal yaşam alanları iç içe
Kamor Parkı’nın geniş kapsamlı bir yaşam alanı olduğunu açıklayan Yaman, şunları söyledi:
“Projemiz içerisinde yüzme havuzları, kır düğün alanı, futbol, basketbol, voleybol, çocuklar için oyun alanları, piknik yapmak isteyen aileler için piknik alanları gibi çok geniş kapsamlı bir proje. Doğa ve modern sosyal yaşam alanlarının iç içe olduğu projemiz, şehrin girişini de yeni bir hava katacak. Işıklandırma ile de akşamları bir görsel şölen sunacak. Bu proje sona erdiğinde hemşerilerimiz birçok ihtiyacını buradan giderebilecek.”