Cadde Margot Robbie, Mary Queen of Scots'ta rol alacak

Margot Robbie, Mary Queen of Scots'ta rol alacak

25.04.2017 - 09:49 | Son Güncellenme:

Margot Robbie sahalara geri dönüyor. Hem de Kraliçe Elizabeth Olarak...

Margot Robbie, Mary Queen of Scotsta rol alacak

'Mary Queen of Scots' filmi stüdyolardan henüz onayını almış değil ancak filmde kimin oynayacağı şimdiden netleşmeye başladı bile. Görünüşe göre Margot Robbie, karşımıza Kraliçe Elizabeth rolüyle çıkacak.

Haberin Devamı

İskoç Kraliçesi Mary Stuart, henüz dokuz aylıkken tahta geçti. I. Mary, VIII. Henry'nin çocuklarının ardından İngiliz tahtında hak sahibi olduğu için altı yaşında Fransa'ya eğitim için gönderildi. Fransa'da bir sene kraliçe olarak kaldıktan sonra İskoçya'ya geri döndü. İskoçya'da da tahttan indirildikten sonra isyana kalkışan ve başarısız olan I. Mary, 1586 yılında idam edildi.

Daha önceleri Saoirse Ronan'ın Kraliçe Mary rolünü oynayacağı kesinleşen filmin yapımını Focus Features ve Working Titles üstlenmişti. Filmin yönetmen koltuğunda Josie Rourke oturacak. Senaryo ise Micheal Hirst'e emanet.

Margot Robbie, yoğun bir 2016 yılı geçirdi. Glenn Ficarra ve John Requa'nın Whiskey Tango Foxtrot'unda, David Yates'in The Legend of Tarzan'ında ve David Ayer'in Suicide Squad'ında rol aldı. Robbie, 2018'de vizyona girecek I, Tonya filminde dünyaca ünlü buz patencisi Tonya Harding rolünü oynayacak. IGN Türkiye-Tolga Gitmez