Ekonomi ‘MARKA’ artık onsekiz yaşında

‘MARKA’ artık onsekiz yaşında

01.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Bu yıl 18’inci yaşını kutlamaya hazırlanan MARKA Konferansı, ünlü konuşmacılarıyla 13 - 14 Aralık’ta Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşecek.

‘MARKA’ artık onsekiz yaşında

Konferans kuruluşu Yürekli tarafından, 18 yıldır düzenlenen ve tam 16 yıldır Yapı Kredi World’ün ana sponsorluğunu üstlendiği MARKA Konferansı, bu yıl insan yaşamında çok belirgin bir dönüm noktası olan “onsekiz yaş halini” konferans deneyimine taşıyor.

Haberin Devamı

Her yıl konu ve konuşmacılarıyla kendinden söz ettiren MARKA Konferansı sahnesinde, bu yıl da dünya gündeminde başarıları ve markalarıyla yer bulmuş isimler çarpıcı konularıyla yer alacak.

MARKA 2017 komedyen Cem Yılmaz’dan, restoran sektörünün tanınmış ismi Alan Yau’ya, Rus teknoloji lideri Alexey Moiseenkov’dan oyuncu Serenay Sarıkaya’ya, Social Chain’in kurucusu Steven Bartlett’tan sanat fuarı Frieze’in kurucusu Matthew Slotover’a, Soho House’un kurucusu Nick Jones’tan modacı Hüseyin Çağlayan’a gündemdeki isimleri ağırlayacak.

2018 fırsat dolu

Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör, MARKA 2017 için şunları söyledi:

“Bu yıl 18. yılını kutlamaya hazırlanan MARKA konferansına duyulan ilgi ve heyecanı bu uzun yolculukta hep zirvede tutarak, sürdürülebilirlik ve istikrar konusunda iş dünyasına örnek olmayı başardığımıza inanıyorum. 18 yaşın hiçbir yaşa benzemeyen bambaşka bir özelliği var. İnsan yaşamındaki en önemli dönüm noktalarından biri. Her yıl eşsiz bir konferans deneyimi sunma iddiasını sürdürerek bu yıl 18 yaş ruh halini ve kendini 18 yaşında hissetme duygusunu MARKA deneyimine taşıdık. Çok büyük fırsatlarla dolu olduğuna inandığımız 2018 yılı için iş dünyasını bu özel deneyimle hazırlayacağız. Tıpkı 18 yaşında genç bir insanın hissettiği gibi özgürlüğe, bağımsızlığa, olgunluğa sağlam adımlar atarken cesaretle ve umutla geleceğe koşma enerjisi ve motivasyonu aşılayacağız, tüm MARKA 2017 katılımcılarının bu duyguyla geleceklerine bakmalarını sağlayacağız.”

Haberin Devamı

Konferansa katılmak isteyenler için kayıtlar, markaconference.com adresinde devam ediyor.