Muğla MARMARİSLİ AVUKATLAR BAŞSAVCI DEMİREL’İ ZİYARET ETTİ

MARMARİSLİ AVUKATLAR BAŞSAVCI DEMİREL’İ ZİYARET ETTİ

01.09.2014 - 18:19 | Son Güncellenme:

.

MARMARİSLİ AVUKATLAR BAŞSAVCI DEMİREL’İ  ZİYARET ETTİ

Yeni adli yılın başlaması nedeniyle Muğla Barosu Başkanlığı Marmaris Temsilcisi Batur Gökmen ve baro avukatları Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel’i ziyaret etti.
Ağustos Ay’ında başlayan adli tatil sona erdi. Yeni adli yılın başlaması nedeniyle Muğla Barosu Marmaris temsilcisi avukat Batur Gökmen ve baro üyesi avukatlar, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel’i makamında ziyarette bulundular. Ziyaret sırasında Başsavcı Demirel’e çiçek veren avukatlar yeni adli yılın hayırlı olmasını dilediler.
Ziyarette kısa bir açıklama yapan Muğla Barosu Marmaris Şube Temsilcisi avukat Batur Gökmen, “2014-2015 adli yılı, hak ve özgürlüklerin yaşama geçirildiği, bireylerin birbirlerine olan farklılığının saygı duyulduğu, tüm şiddet ve eylemlerden uzaklaşıldığı , barış dolu bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Milletimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ve silah arkadaşlarını , tüm şehitlerimizi ve şehit meslektaşlarımız minnetle anıyoruz” dedi.
Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel ise yaptığı açıklamada, “Yeni adli yıl nedeniyle baro temsilcisi ve Marmaris avukatlarının bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yargının 3 değişmez unsuru, savunma, yargı makamının uyumu adaletin tesisi için çok önemli olduğunu biliyoruz ve inanıyoruz. Özveri ile çalışan, gecesini gündüzüne katan, yargının bu 3 paydaşı yani hakimler, savcılar ve avukatlar ne kadar uyumu tesis ederlerse, adalette o kadar iyi tecelli eder. Adalet somut bir kavramdır ama bunu somutlaştıracak, altını dolduracak bizlerin, sizlerin özverili çalışması ve verilecek hukuka uygun kararlardır. Biz önümüzdeki yeni adli yılın bu amaca, bu hedefe evrilmesi konusunda çaba ve gayretlerle geçmesini diliyorum” dedi.