Mardin Marski Yeni Araç Filosu İle Mardinlilerin Hizmetinde

Marski Yeni Araç Filosu İle Mardinlilerin Hizmetinde

20.04.2018 - 11:42 | Son Güncellenme:

.

Marski Yeni Araç Filosu İle Mardinlilerin Hizmetinde

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSKİ) şehirde su ve kanalizasyon ile ilgili sorunların minimuma inmesi ve kısa sürede çözülmesi için yatırımlarını sürdürüyor.
Geçtiğimiz günlerde araç filosuna yeni teknik ekipmanları dahil eden MARSKİ aldığı 5 yeni donanımlı araçla en zor sorunların çok daha kısa sürede bitirecek. IPA Mardin Atıksu Projesi kapsamında alınan 1 adet kombine kanal açma aracı, 1 adet CCTV kanal görüntüleme aracı, 2 adet kanal, 1 adet içme suyu bakım onarım aracı hizmete başlarken, araçlar son teknolojiler ile çalışmaların daha verimli olmasına imkan tanıyacak.
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, daha kaliteli hizmet vermek için durmaksızın çalıştıklarını belirtti. Yaman, araç ve ekipmanlar konusunda da hassas davrandıklarına işaret ederken, “Büyükşehir Belediyesi görevinde bulunduğumuz son 1,5 yıl içinde önemli işleri gerçekleştirdik. Kısa zamanda başardığımız çalışmalar ile Mardin’in gelişimini ve değişimini sağladık. Çalışmalarımızın daha verimli olması için de personelimiz ve ekipmanlarımız konusunda hassas davrandık. MARSKİ’de yaptığımız çalışmalarda da hassasiyetimiz her zaman oldu. Su ve kanalizasyon çalışmalarının en modern araçlarla ve son teknolojiler ile yapılması için gereken ne varsa yaptık. Bu noktada yeni araçlar ile başarılı projeleri yapıyoruz. Bakım onarım araçları temel olarak meydana gelen arızalarda ihtiyaç duyulan personel ve ekipmanları aynı anda sevk eden ve bu iş için tasarlanmış özel araçlardır. Araçlarımızda en az 4 personel taşınabilmekte kabin içerisinde kaynak makinesi, kesme, kırıcı, delici ekipmanlar, vinç, ışık kulesi, drenaj pompası ve benzeri ekipmanlar ile çok çeşitli aletleri ihtiva etmektedir. Bu bakımdan kısa sürede birçok kolaylığı sağlamaktadır” dedi.