Siyaset ‘Mart 2019 seçimleri Kasım’ın işaretidir’

‘Mart 2019 seçimleri Kasım’ın işaretidir’

04.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı ziyaretinin ardından parti binasının balkonundan kendisini dışarıda bekleyen vatandaşlara hitap etti.

‘Mart 2019 seçimleri Kasım’ın işaretidir’

Vatandaşlara birlik beraberlik mesajı veren Erdoğan, “Rabia”nın unutulmaması gerektiğini dile getirdi. Erdoğan, “Rabiamız nedir? Tek millettir. Tek bayraktır. Tek vatandır. Tek devlettir. Bizi bölemeyecekler. Vatanımızı da bölemeyecekler. Çukurlar açtılar. Askerimiz, polisimiz, güvenlik korucularımız, jandarmamız o çukurları onlara mezar yaptılar. Neymiş, paralel devletmiş. Ne oldu? Nerede o paralel devletin başındakiler? Kimisi Pensilvanya’da, kimisi Almanya’da, kimisi şurada, kimisi burada ama büyük bir kısmı da nerede? Şu anda cezaevindeler.”
Hukuk içerisinde ne gerekiyorsa bugüne kadar ne yaptılarsa, bundan sonra da onu yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Erdoğan, şunları söyledi: “Acımayacağız. Acırsak acınacak hale geliriz. Onun için de sonuna kadar takip. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Şimdi önümüzde 14 ay var. 14 ay sonra biliyorsunuz Mart 2019 yerel seçimleri var. Ama mart yerel seçimleri biliniz ki Kasım 2019’un işaret fişeğidir. Orada ne var? Parlamento seçimi var. Ne var? Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bunlara hazır mıyız? Çok çalışacağız. Bu azminizi hiçbir zaman kaybetmeyin. Gecemiz kutlu olsun, geleceğimiz aydınlık olsun.”