Bursa Maserati Bursa'da

Maserati Bursa'da

27.09.2017 - 16:49 | Son Güncellenme:

.

Maserati Bursada

Türkiye’de Tofaş çatısı altında yer alan Fer Mas tarafından temsil edilen efsanevi İtalyan markası Maserati, yeni bayiliklerle ülke genelindeki servis ve showroom sayısını artırmayı sürdürüyor.
Maserati’nin Türkiye genelindeki üçüncü showroomu Bursa’da açıldı. Maserati Bursa tesisinin açılışına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, Mengerler Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gülseren Zanbak ve Fer Mas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel katıldı.
Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu açılışta yaptığı konuşmada, Maserati’nin geçtiğimiz yıllarda stratejik bir kararla büyük bir yatırım gerçekleştirdiğini ve daha geniş kitlelere hitap etmeye başladığını belirterek, “Markaların başarısı ve müşteri talebinin artması, yeni bayilik yatırımlarını da beraberinde getiriyor. Biz de bu yıl itibariyle İstanbul dışında bayiliklerimizi devreye alıyoruz. Türkiye’de 2005 yılından bu yana temsil ettiğimiz Maserati markasının bizim ve sektörümüz açısından büyük önem taşıyan şehrimizde temsil edilecek olması bizim için çok değerli” diye konuştu.
Fer Mas Şirket Müdürü Sinan Saip Belde törendeki konuşmasında, “Fer Mas olarak çıtamızı hep daha yukarıya koyuyor, satışlarımızı kademeli olarak artırıyoruz. Geçen yıl lansmanını gerçekleştirdiğimiz, markanın ilk SUV’si Levante, pazara yeni bir soluk getirdi. Quattroporte ve Ghibli de yenilenerek pazara sunulduklarından bu yana satışlarımızda rol oynamaya devam ediyor. Maserati’deki teknolojik mükemmelliğin, efsanevi İtalyan tasarımıyla bileşkesini en iyi şekilde yansıtmak için çalışıyoruz. Müşterilerimize sadece satışta değil satış sonrasında sunduğumuz başarılı hizmetler, Maserati’nin dünya genelinde en iyi uygulamaları arasında gösteriliyor” değerlendirmesini yaptı.