Manisa Maski İl Genelinde 476 İçme Suyu Deposunu Yeniledi

Maski İl Genelinde 476 İçme Suyu Deposunu Yeniledi

13.12.2017 - 10:09 | Son Güncellenme:

.

Maski İl Genelinde 476 İçme Suyu Deposunu Yeniledi

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde 476 içme suyu deposunu yeniledi. Vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temini için harabe durumda olan depolarda bakım onarım çalışmaları aralıksız sürüyor.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, daha sağlıklı içme suyu sistemleri için yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, il genelinde içme suyu depolarında bakım-onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yıllardır doğru düzgün hizmet alamamış mahallelere içme suyu depolarından vatandaşlara su temini için çalışan MASKİ, ihtiyaç duyulan noktalara sıfırdan içme suyu deposu da inşa ediyor. Bugüne kadar il genelinde 47 adet betonarme, kompozit, galvaniz ve prefabrik özellikte sıfırdan içme suyu deposu inşa eden MASKİ, 22 depoda ise çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

3 ilçede çalışmalar tamamlandı
MASKİ Genel Müdürlüğü, 2017 programı kapsamında Saruhanlı, Selendi ve Soma’da başladığı içme suyu depolarındaki tadilat çalışmalarını noktaladı. 3 ilçedeki vatandaşlar daha sağlıklı içme suyu depolarından su tüketmeye başladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, Manisalıların daha sağlıklı içme suyu tüketmesi için yıllardır yapılmayan hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek, “Biz, hemşerilerimize şimdiye kadar mahrum bırakıldıkları hizmetleri birer birer ulaştırıyoruz. MASKİ’den önce içme suyu depolarında doğru düzgün bir çalışma yapılmadığı gün gibi aşikar. Yıllarca, içinde fare olan, yılan olan depolardan vatandaşlarımız su içmek zorunda bırakıldı. Göreve geldiğim ilk gün öncelikle içme suyu depolarının bakım-onarımlarının yapılması yönünde talimat vermiştim. Allah’ın izniyle çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. İlçe ayrımı yapmadan hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. Her zaman dediğim gibi, gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz” dedi.