Ege Mavi Yaka’da kapanmayacak manzara

Mavi Yaka’da kapanmayacak manzara

19.08.2017 - 04:21 | Son Güncellenme:

.

Mavi Yaka’da kapanmayacak manzara

Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, Güzelbahçe’de yapımı devam eden Çiçek Evler Mavi Yaka projesinin yurt çapında ilgi gördüğünü belirtti. Yaz aylarında sektörün durgun geçmesine rağmen yoğun talep aldıklarını belirten Çiçek, bunun sebenin doğru lokasyonda doğru proje yapmalarından kaynaklandığını ifade etti. 14 bin 500 metrekarelik alanda kurulan projenin bin metrekare kapalı ve 4 bin metrekare de açık alanda sosyal donatılara sahip projede 75 adet lüks konut bulunuyor.

Haberin Devamı

Ulaşım olanaklarıyla da dikkat çeken Çiçek Evler Mavi Yaka projesinin anahtarlarını 2018 yılı sonunda teslim edeceklerini dile getiren Çiçek, Eylül ayına kadar da tanıtım fiyatlarının geçerli olacağını vurguladı.

Çevreye duyarlı proje

Proje, 75 metrelik cephesiyle önu hiç kapanmayacak bir deniz manzarası sunuyor. 24 saat güvenlik hizmeti sunan projede her daire için özel hobi odası, özel kapalı otopark yer alıyor.

Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek de, Mavi Yaka projesinin İzmir’in ilk Çevreye Duyarlı Yeşil Bina Sertifikası’na (BREEAM) sahip olacağına dikkat çekti, “Şehir hayatından bunalan herkes burada huzur ve konforu bulacak” dedi.