Makyaj Max Factor’den yepyeni bir maskara

Max Factor’den yepyeni bir maskara

15.03.2016 - 10:34 | Son Güncellenme:

Yeni Max Factor Voluptuous False Lash Effect Maskara’nın devrim yaratan Kirpik Kaldıran Fırça tasarımı, eşsiz sarmal biçimiyle kirpik hacmini 5 katına çıkarıyor.

Max Factor’den yepyeni bir maskara

Bir sıra kanat, bir sıra kıl şeklinde tasarlanmış fırçası her bir kirpiği kökten uca kaldırarak tarıyor. Bu akıllı fırça teknolojisiyle kalkan, hacimlenen ve ayrılan kirpikler gözlerinizin daha büyük ve göz alıcı görünmesini sağlıyor.

Haberin Devamı

Ödüllü False Lash Effect serisinin yeni üyesi, Max Factor’ın yaptırdığı bir araştırmada kadınların daha büyük ve canlı gözlere, daha belirgin kirpiklere sahip olmak istediğinden yola çıkıyor. Bunu başarmanın yolu da kirpikleri kaldırma... Kalkık kirpikler, kirpiğin en kalın kısmını belirginleştirerek daha hacimli bir görünüm yaratıyor. Pek çok kadın, kıvrık kirpiklerin de aynı etkiyi yarattığını düşünse de kirpikleri kaldırmak ve kıvırmak farklı şeylerdir. Kıvırmak kirpiğin kıvrımlarını arttırırken kaldırma işlemi kirpiğin doğal şeklini koruyarak gözle kirpik dipleri arasındaki açıyı arttırıyor. Bu açının artması da kirpiklerin uzunluğunu maksimuma çıkararak gözlerin daha büyük görünmesini sağlıyor.

Haberin Devamı

Kirpik Kaldıran Fırça ile Tek Harekette Daha Kalkık, Daha Dolgun, Daha Belirgin Kirpikler

KALDIRMA: Yeni sarmal fırçanın uzmanlar tarafından tasarlanan kanatçıklar kirpikleri dolgunluk ve kontrol sağlayan formülüyle kaplayıp gösterişli hale getirirken en geniş oldukları yerde, dipte yakalayarak da yukarı doğru kaldırıyor.

HACİM: Max Factor Voluptuous False Lash Effect formülü, daha dolgun ve hacimli bir görüntü yaratan ve kat kat uygulanması mümkün olan kirpik dolgunlaştırıcı taneler içeriyor.

AYIRMA: Daha iri gözler, kusursuzca ayrılmış kirpiklerle sağlanır. Uzun kıllarıyla kirpikleri tarayan çift etkili sarmal Kirpik Kaldıran Fırça, ulaşılması en güç kirpikleri bile yakalayarak kökten uca ayırıyor.

YENİ Max Factor Voluptuous False Lash Effect Maskara’nın tavsiye edilen satış fiyatı 46,90 TL

Yazarlar