Teknoloji Mayıs ayının en iyi performanslı akıllı telefonları belli oldu!

Mayıs ayının en iyi performanslı akıllı telefonları belli oldu!

05.06.2018 - 17:50 | Son Güncellenme:

Ünlü karşılaştırma sitesi AnTuTu, Mayıs ayı akıllı telefon verilerini inceledi. Buna göre Mayıs 2018 en iyi performans gösteren akıllı telefonlar listesi belli oldu. İşte en iyi performansa sahip akıllı telefonlar...

Mayıs ayının en iyi performanslı akıllı telefonları belli oldu

Ünlü karşılaştırma sitesi AnTuTu, akıllı telefonların performanslarını test etmek için güvenilir kaynaklardan biri olarak kabul edilir. Her ay en iyi performansa sahip akıllı telefonları paylaşan AnTuTu, Mayıs ayının en iyi performanslı akıllı telefonlarını yayınladı.

Haberin Devamı

Bu yıl pek çok güçlü Snapdragon 845'li amiral gemisinin tanıtımı gerçekleşmişti. Tüm bu tanıtımlar, Kirin 970'li Huawei modellerinin AnTuTu'nun zirvesindeki konumlarını kaybetmesine neden oldu.

Mayıs ayının en iyi performanslı akıllı telefonları belli oldu

Mayıs 2018 itibari ile listenin zirvesinde 274.910 puan ile Snapdragon 845’li OnePlus 6 yer alıyor. İkinci sırada 272.520 puan ile aynı işlemciden güç alan ve yalnızca Çin’de piyasaya sürülen Smartisan R1 modeli yer alıyor. Üçüncü sırada ise 270.235 puan ile Xiaomi’nin ilk oyun telefonu olan Black Shark bulunuyor.

Samsung’un en yeni amiral gemileri olan Galaxy S9 ve S9 Plus’ın Snapdragon 845’li versiyonları sırası ile 4. ve 5. sırada kendilerine yer buluyorlar. Huawei’nin önceki listelerde zirveyi zorlayan modelleri P20 ve P20 Pro ise ilginç bir şekilde listede kendine yer bulamadı.

Haberin Devamı

Xiaomi Mi 8 bu aydan itibaren satışa sunulduğu için, yukarıdaki listede yer almıyor. Mi 8'in lansmanı sırasında Xiaomi, AnTuTu'da 300.000 markasını ihlal eden ilk akıllı telefon olduğunu iddia etti. Bu nedenle, Haziran 2018 için en iyi performans gösteren telefonların ilk 10 listesinde en iyi 3 telefon arasında Mi 8 sıralaması olacak gibi görünüyor.