Cadde Mayruk defilesinde ‘DİVA’ rüzgârı

Mayruk defilesinde ‘DİVA’ rüzgârı

26.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ünlü modacı Yıldırım Mayruk’un 2023’e Hikayeler serisinin 24’üncüsü dün 800’ü aşkın davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Sanat ve cemiyet hayatından isimlerin takip ettiği defilenin ilgi odağı Bülent Ersoy oldu

Mayruk  defilesinde ‘DİVA’ rüzgârı

Yıldırım Mayruk’un ‘2023’e Hikayeler’ serisinin 24’üncüsü olan 2015 - 2016 Kış Dikiş Koleksiyonu defilesi dün gerçekleşti. 100 kişilik bir ekibin görev aldığı ve üç ayda hazırlanan koleksiyon için aralarında Tülin Şahin, Günay Museyeva ve Ebru Öztürk gibi başarılı modellerin de yer aldığı 16 manken poyuma çıktı. Sanat ve cemiyet hayatından birçok ismin yakından takip ettiği defileye 800’ü aşkın davetli katıldı. Birbirinden transparan kıyafetlerin de sergilendiği defilede, öne çıkan detaylardan biri de elbiseleri tamamlayan tilki kürkleri oldu.

Haberin Devamı

‘İftihar edilir’

Defilenin en dikkat çeken konuğu ise Bülent Ersoy oldu. Yere kadar uzanan kürküyle ilgi odağı olan Ersoy, Mayruk’tan övgü dolu sözlerle bahsederek “Yıldırım’la ancak iftihar edilebilir” dedi. Kendi üzerindeki kürkün gerçek olup olmadığının sorulması üzerine ise Ersoy, “Podyumdakiler de gerçek, benim üzerimdeki de gerçek” cevabını verdi. Gazetecilerin, “Hayvanseverlerin tepkisini çekmekten korkmuyor musunuz?” sorusu üzerine ise Ersoy, “Kürkle onun ne alakası var?” diyerek, şaşırtıcı bir cevap verdi.