Cadde Mazlum Kuzey beyazperdede

Mazlum Kuzey beyazperdede

25.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Önder Açıkbaş’ın televizyonlarda canlandırdığı ‘Mazlum Kuzey’ karakteri sinema filmi olarak izleyiciyle buluşuyor

Mazlum Kuzey beyazperdede

Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği ‘Mazlum Kuzey’ filminin oyuncuları önceki gün, Reşadiye köyündeki dağ evinde gazetecilerle bir araya geldi. Yönetmenliğini Ali Adnan Özgür’ün yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Önder Açıkbaş, Erkan Can, Turhan Selçuk Yerlikaya, Kahtalı Mıçı, Tonguç Oksal ve Baran Seyhan yer alırken Dilberay, Murat Dalkılıç, Açelya Elmas, Tolgahan Sayışman da konuk oyuncu olarak destek verdi.

Çekimler üç hafta
Antalya’da bir hafta süren çekimlerin ardından İstanbul’a gelen ekip sırasıyla Reşadiye, Kuleli ve Kandilli’de üç hafta boyunca çekim yapacak. Önder Açıkbaş’ın ‘Ötv’ isimli televizyon programında canlandırdığı ‘Mazlum Kuzey’ karakterinin beyazperdeye aktarıldığı yapımda hikâye de oyuncuya ait. Film kardeşten öte iki arkadaşın etrafından dönen komik olayları anlatıyor.
Açıkbaş, gazetecilerin, “Televizyon için yapılan bir iş sinemada başarılı olur mu?” sorusuna, “Sanırım Recep İvedik’i kastediyorsunuz. İvedik’i her izlediğimde bir kız arkadaşımdan ayrıldım” şeklinde esprili bir yanıt verdi.