Malatya MBA: “NE OLACAĞINI DAHA SONRA GÖRECEĞİZ”

MBA: “NE OLACAĞINI DAHA SONRA GÖRECEĞİZ”

04.05.2016 - 19:08 | Son Güncellenme:

.

MBA: “NE OLACAĞINI DAHA SONRA GÖRECEĞİZ”

Alima Yeni Malatyaspor’un Nijeryalı orta saha oyuncusu Sunday Mba, son dakikaya kadar, son ana kadar savaşa devam edeceklerini söyledi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyasporlu başarılı futbolcu Mba, antrenmanlarda çok çalıştığını ve uyum sürecini atlattığını kaydetti.
Play-off şanslarının azaldığını belirten Mba, “Şansımız azaldı. Sezon bitmek üzere. Ama yine de kavga etmeyi bırakmayacağız. Son maça kadar, son dakikaya kadar bu savaşa devam edeceğiz. Bu sezon her şey iyi idi. Ben de gol atmaya çalıştım. Futbol oynamaya çalıştım. Şimdi iki maçım kaldı. Bundan sonra da böyle devam edeceğim. Onun dışında Malatya’nın da, halkının da gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum” dedi.
Mba, yeni sezon öncesi planlarıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunarak, “Bu sezon iyi çalıştım. Daha iyisini yapmak için sıkı çalıştım. Daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Önce sezonu bitirmek istiyorum. Sonra eve gidip ailemle vakit geçirip, kafamı dinlemek istiyorum. Ne olacağını daha sonra göreceğiz” diye konuştu.