MBFWI 2015/2016 Sonbahar Kış: DB Berdan

2015 2016 Sonbahar Kış modası içerisinde kendinize nasıl bir yer arıyorsunuz? Şık, rahat, spor, detaycı, renkli ya da sade mi? Birçok farklı ruh haline değinen DB Berdan 2015 2016 koleksiyonu ile farklı tarzlara hitap edebiliyor. Şıklığın renklerle birlikte bir melodi oluşturduğu, baskıların net bir tavrın sembolü olduğu, desenlerin hayallere çıkan bir labirent gibi yansıtıldığı ve pencere dekolteleri ile her zaman gerçeğin şeffaflıkla bir alakası olduğunu kanıtlanıyor.

Mercedes Benz Fashinon Week İstanbul 2015 temposu yüksek bir şekilde başladı. Sergilenen defileler, 2015 2016 Kış koleksiyonları ile tüyolarını vermeye başladı. Renkli, hareketli ve baktıkça insanın içini açan tonların kullanıldığı DB Berdan koleksiyonuyla, bir şenliğin duyurusunu yapıyor adeta. Zıt renklerin uyumlu dansı baskılarla süsleniyor ve ortaya masal gibi bir stilin yansıması çıkıyor.

Haberin Devamı

Dekoltelerin farklı kesimleri kıyafetin seksapalitesini arttırırken, baskıların ve sloganların sevimli tavrı yaramaz bir kız çocuğunun samimiyetiyle noktalanıyor. Sulu boya etkisinde olan kumaşlar, pastel tonların baskınlığı, yumuşak ve sert renk geçişlerin çarpıştığı DB Berdan 2015/2016 Sonbahar Kış koleksiyonu ile masaldan fırlayıp, gerçeğe dönüşümünün yansımasını çağrıştırıyor.

Elbise ağırlıklı koleksiyonda bel dekoltesi ayrıntısına bolca yer verilmiş. Kürk detayları ile taçlandırılmış elbiselerde ön planda olan ise renk cümbüşü. Cep ayrıntısının vurgusunu da yapmayı ihmal etmeyen tasarımcının en çok kullandığı renklerin ilk sırasında ise pembe ve tonları yer alıyor.

Bir hayal, bir rüya ve yirmiyi aşkın farklı tasarımı ile aslında her rüyanın gerçeği yansıttığı, her hayalin ise ulaşılabilecek seviyeye olduğu kanıtlanmış adeta. Renklerin farklılığının bu denli yumuşak geçişlerle gösterilmesi, konforun zarafeti de göğüsleyip üstüne geçirdiği ve sade ama şık bir tarzla olan yarış galibiyetini anımsatıyor.

Sokak modası, trendler ve diğer stil yazılarımı adresinden de okuyabilirsiniz.