Manisa Mcbü'lü Öğrenciler Güvenle Seyahat Edecek

Mcbü'lü Öğrenciler Güvenle Seyahat Edecek

29.10.2017 - 14:48 | Son Güncellenme:

.

Mcbülü Öğrenciler Güvenle Seyahat Edecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin yoğunlukla kullandığı Muradiye Kampüs yolunun gerek güvenlik gerekse prestij anlamında yaptığı yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yolun tamamlanmasıyla birlikte prestij yolu haline geleceğini kaydetti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitime verdiği katkıların yanında, öğrencilerin eğitime giden yolunu da güvenli ve konforlu hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Ergün’e incelemesinde MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu ve Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, başkan danışmanları, büyükşehir belediyesi ve MASKİ genel müdürlüğünde görevli daire başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP Yunusemre ve Şehzadeler ilçe başkanları eşlik etti.
Prestij caddelerine örnek olacak bir çalışmayı sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi arasında kalan ve üniversite öğrencilerinin yoğunlukla kullandığı yolda kaldırım ve tretuvar, aydınlatma, bisiklet yolu ve yağmur suyu hattı çalışmasında sona yaklaştı. Gidiş dönüş olarak yapılan çalışma kapsamında yol, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan köprüye bağlanarak iki yönlü trafik akışını güvenli, konforlu ve kaliteli olarak sağlayacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapılan yol çalışmasının genişletilerek Menemen yoluna bağlanacağını söyledi.