Apple McDonald’s, iPhone 8'in tasarım hatlarını gösterdi

McDonald’s, iPhone 8'in tasarım hatlarını gösterdi

18.08.2017 - 11:16 | Son Güncellenme:

Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 8 için sayılı günler kaldı. Son olarak ise McDonald’s, attığı e-posta ile iPhone 8'in tasarım hatlarını gözler önüne serdi.

McDonald’s, iPhone 8in tasarım hatlarını gösterdi

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

iPhone 8 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önce Apple'ın merakla beklenen akıllı telefonu iPhone 8 ve iPhone 7 yan yana görüntülenmişti. Bu sefer fast food zinciri McDonald’s, attığı e-posta ile iPhone 8'in tasarım hatlarını gösterdi.

McDonald’s, Avustralya'daki müşterilerine mobil uygulamasını tanıtmak amacıyla gönderdiği bir reklam e-postasında iPhone 8 modeli kullandı. Reklamdaki görsel, sızıntılara dayalı ve resmi olmayan bir işleme kullanılıyor. Önümüzdeki ay Apple tarafından cihazın resmi olarak açılması öngörülüyor.

McDonald’s, iPhone 8in tasarım hatlarını gösterdi

Promosyon e-postası, kullanıcılar tarafından Twitter'da paylaşılıyor ve McDonald's, uygulamasının mobil sipariş verme özelliklerini % 25'lik bir teklifle tanıtmaya çalışıyor. Reklamda kullanılan iPhone 8 maketi ise Benjamin Geskin tarafından oluşturuldu. Görsel, Apple'ın yeni uçtan uca ekranının nasıl ele alınabileceği konusunda da fikir veriyor.

Haberin Devamı

Konsept, cihazın kulaklık, kamera ve ön kısımdaki sensörler için yeni düzeni de gösteriyor. Daha da önemlisi artan ekran alanının en üst noktasını kullanarak, ekranın en üstünde yer alması için bunları saran bir kullanıcı arabirimi tasarımı da görülüyor.

McDonald’s’ın e-postasında kullandığı tasarım, şu ana kadar gelen sızıntıların tarif ettiği iPhone 8 ile bire bir uyuşuyor.

iPhone 8, iPhoen 7s ve iPhone 7s Plus'la ilgili yeni haberler çıktıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.