Gündem MEB EKYS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu mu?

MEB EKYS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu mu?

26.04.2019 - 11:23 | Son Güncellenme:

ÖSYM tarafından 21 Nisan'da gerçekleştirilen MEB EKYS sınavının ardından 24 Nisan tarihinde sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı adayların erişimine sunulmuştu. Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarına Yönetici seçme sınavına giren adaylar şimdilerde sonuçların ne zaman açıklanacağı sorusuna yanıt arıyor. Peki ÖSYM, EKYS sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacak?

MEB EKYS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak Tarih belli oldu mu

ÖSYM tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarına yönetici seçme sınavı 21 Nisan'da gerçekleştirildi. Sınavın tamamlanmasının ardından adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak içinde araştırmaya başladı. ÖSYM sınavın ardından üç gün sonra adaylara sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarını yayımladı. MEB EKYS, sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarının yayımlanmasının ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrilmişti. ÖSYM, MEB EKYS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi adaylara duyurdu.

Haberin Devamı

MEB EKYS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

2019-MEB-EKYS, 50 il merkezinde ve 57 sınav merkezinde uygulandı ve sınava toplam 56 bin 381 aday başvuru yaptı. ÖSYM takvimine göre, sınav sonuçlarının 16 Mayıs 2019'da açıklanması planlanıyor.

Yazarlar