Gündem MEBBİS giriş sayfası | MEBBİS şifresini unutanlar ne yapmalı?

MEBBİS giriş sayfası | MEBBİS şifresini unutanlar ne yapmalı?

06.11.2018 - 09:59 | Son Güncellenme:

Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri'ne (MEBBİS) giriş yapmak isteyen öğretmenler arayışa geçti. MEBBİS şifresini unutanlar ne yapmalı? MEBBİS öğretmen giriş ekranı nasıl kullanılır?

MEBBİS giriş sayfası | MEBBİS şifresini unutanlar ne yapmalı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın sağladığı tüm hizmetler ve olanaklar Mebbis üzerinden yapılabiliyor. Mebbis öğretmen girişi modülü ile öğretmenler, müdürler, idari personel, öğrenciler ve veliler işlem yapabilmektedir. Kullanıcı adı, şifre ve güvenlik koduyla kolayca erişim sağlanan MEBBİS için şifresini unutanlar ne yapmalı?

Haberin Devamı

MEBBİS ŞİFRESİNİ UNUTANLAR İÇİN;

Sayın Mebbis Kullanıcısı,

Bu bölümü şifrenizi unuttuğunuzda kullanabilirsiniz. Şifrenizi tekrar belirlemek için aşağıda gereken bilgileri doldurmanız gerekmektedir. Bilgiler doğru ise kullanıcınıza bağlı Cep Telefonunuza onay SMS gönderilecek ve yeni şifrenizi belirleyebileceğiniz bölüm açılacaktır.
Yeni şifrenizi belirlerken son üç şifrenizden farklı bir şifre belirlemeniz gerekmektedir. Şifrenizin sadece numaralardan veya sadece harflerden oluşmamasına, harf, numara ve noktalama işaretlerini içermesine dikkat ediniz.

ŞİFRESİNİ UNUTAN MEBBİS KULLANICILARI - TIKLAYINIZ


MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ!