İstanbul Meclis Başkanı Kahraman'dan İbb Başkanı Mevlüt Uysal'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Meclis Başkanı Kahraman'dan İbb Başkanı Mevlüt Uysal'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

03.11.2017 - 12:03 | Son Güncellenme:

.

Meclis Başkanı Kahramandan İbb Başkanı Mevlüt Uysala Hayırlı Olsun Ziyareti

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal’ı Saraçhane’de bulunan İBB binasındaki makamında ziyaret etti. Kahraman, İstanbul Büyükşehir Zabıtası Merasim Takımı tarafından resmi karşılama töreni ile karşılandı. Başkan Kahraman İBB binasına girmeden önce binanın önünde bulunan 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nda dua etti.Görüşme öncesi Meclis BaşkanıKahraman, anı defterine yazı yazarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Anı defterine yazı yazan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, “ Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diye bir söz vardır ya, ben de inanıyorum ki İstanbul’umuza büyük hizmetler yapacaksınız. Başarılı olacaksınız, güzel sedalar bırakacaksınız. Çok memnunum sizin gibi değerli bir şahsiyete İstanbul’u teslim ettik. İstanbul Türkiye demektir. İyi hizmetler ve başarılar dilerim. Size ve arkadaşlarınıza da başarılar dilerim. Anı defterine de de başarı dileklerimi ifade ettim. Mevlüt Bey’in daha önceki çalışmalarını biliyoruz, bundan sonraki çalışmalarınında çok iyi olacağına şahitlik ettim. İstanbul bir dünya şehri ve devletler ötesi bir şehir. Böyle bir şehirde böyle bir şahsiyetin büyük başarılar kazanacağını, bundan mesut ve bahtiyar olacağına olan inancımı ifade ettim” diye konuştu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı’nın güzel dileklerine karşılık veren Başkan Mevlüt Uysal ise, “İnşallah sizlere ve İstanbul halkına mahcup olmayacağız” ifadelerini kullandı.