Cadde Medcezir 55. bölüm 9 Ocak Cuma akşamı Star TV'de

Medcezir 55. bölüm 9 Ocak Cuma akşamı Star TV'de

04.01.2015 - 10:08 | Son Güncellenme:

Star TV'nin sevilen gençlik dizisi Medcezir bu hafta yayınlanmadı. Medcezir'in yeni bölümünün yayınlanmama gerekçesi olarak yılbaşının olması belirtildi. Peki Medcezir 55. bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Medcezir 55. bölüm 9 Ocak Cuma akşamı Star TVde

Ay Yapım imzalı başrollerinde Serenay Sarıkaya , Çağatay Ulusoy , Hazar Ergüçlü , Taner Ölmez , Barış Falay gibi başarılı isimlerin yer aldığı ve Ali Bilgin'in yönetmenliğini üstlendiği Medcezir, yılbaşı nedeniyle oyuncular tatil yaptıkları için bu hafta yayınlanmayacak. Dizinin yerine yabancı sinema ekrana gelecek.

Medcezir yeni bölümü ile 9 Ocak Cuma akşamı 20.30'da Star TV'de.

Dizinin son bölümünde Yaman Selim'i kurtarmak için, hayatını ortaya koyar. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Mira durumu öğrendiğinde artık Yaman'dan başka her şey anlamsızdır. Yaşamın kıyısında geçen saatler günler, bu aşkı daha da güçlendirecektir.

Yaman'ın yaşam mücadelesi verdiği günlerde, Nadir Baktıroğlu yeni senaryosunu devreye sokmuş, özgürlüğe açılan kapıyı sonuna kadar açmıştır. Dışarı çıktığında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Yaman'ın durumu ciddiyetini korurken Selim de yanından hiç ayrılmaz. Yaman ona sevgisini, canını ortaya koyarak ispatlamıştır.

Arafta geçen günlerde Yaman da Tozluderenin tozuyla Altınkoy’a savrulmasının gerçekten büyük bir şans olduğunu anlayacaktır. Mira'ya olan aşkı Yaman'ın mucizesidir.

Mira ise bu sene yeni yıla Yaman'la birlikte girmek için dualar eder...

Yılbaşı gecesi herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir, bu sürpriz hayatları değiştirir.

MEDCEZİR 55. BÖLÜM FRAGMANI