Cadde Medcezir 57. son bölümü yine nefes kesti

Medcezir 57. son bölümü yine nefes kesti

26.01.2015 - 08:42 | Son Güncellenme:

Ekranlarda yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Medcezir dizisi bu hafta yine yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Medcezir 57. son bölümü yine nefes kesti. İzleyiciyi ekrana kilitleyen bu bölümde neler olduğunu izlemeyenler için tekrar derledik. Haberimizdeki linkten diziyi izleyebileceğiniz gibi Medcezir 58. bölüm fragmanı ve yeni gelişmeleri takip edebilirsiniz...

Medcezir 57. son bölümü yine nefes kesti

Star TV'de yayınlanan Medcezir 57. bölüm ile Cuma akşamı saat 20.30'da ekrana geldi. Nefes kesen son bölüm tüm ayrıntıları ve özeti haberimizde... 58. bölüm fragamanı ile yeni gelişmeleri burdan takip edebilirsinz..

Haberin Devamı

Nadir’in Mert’i kaçırdığı öğrenildiği andan itibaren ortalık karışır... Mert hayatta kalmaya çalışırken onu kurtarmak için çabalayan Selim ve Yaman için, her geçen saniyenin büyük önemi vardır.

Korku dolu saatler günlere döner. Mira, umutsuzluğa kapılmaya başlayan Eylül ve Yaman’a umut olmaya çalışır. Altınkoy’daki tüm gençler Mert için güçlerini birleştirmişken, Nadir’in ağına yeni kurbanlar takılır.

Selim oğlunun sağlığından endişe ederken Mert kurtarılması için eline geçen tek fırsatı kullanmayı başarır. Mert’in bıraktığı ipuçları ilk kez Yamanları Nadir’in önüne geçirir. Nadir ise kaçış planını uygulamaya koyar.

Büyük kovalamaca başladığında Mert’i kurtarmak için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazır bekler. Yaman kardeşi için tehlikenin üstüne gözü kapalı yürüyecektir.

Yayın Günü: 23 Ocak Cuma
Yayın Saati: 20.30

MEDCEZİR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA