Cadde Medcezir 61. bölümünde şoke eden silah sesi - İzle

Medcezir 61. bölümünde şoke eden silah sesi - İzle

17.02.2015 - 15:03 | Son Güncellenme:

Medcezir heyecanla beklenen yeni bölümüyle 20 Şubat Cuma akşamı saat 20.30'da Star'da ekrana gelecek. Ekranların merakla beklenen dizisi Medcezir 61. bölüm fragmanında; Mira direksiyon başında ağlarken, babası Faruk ise annesi Sude'nin boğazını sıkarken görmekteyiz. Birden bir silah sesi gelir ve sahne kapanır... Detaylar için lütfen tıklayınız...

Medcezir 61. bölümünde şoke eden silah sesi - İzle

Yeni bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanan Medcezir yine gündeme bomba gibi düştü. Heyecan, aşk ve aksiyon dolu sahneleriyle merakla beklenen Medcezir 61. bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Dizinin yeni bölüm fragmanında dikkat çeken sahne ise bir silah sesi duyuluyor. Peki Medcezir yeni bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Medcezir dizisi geçen bölümde kahramanlarımız 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle aşk ve sürpriz dolu bir hafta geçirmişti. Yaman ile Mert; Mira ve Eylül’ün hazırladığı define avını çözmeye çalışmıştı. Ancak sakin günler kısa sürdü. 61. bölüm bir kez daha silahların konuşacağı bir bölüm olacak. Peki yeni bölümde neler olacak? Mira ve Yaman yaşanan olaylara karşı nasıl bir tepki gösterecek?

Başrollerinde Serenay Sarıkaya , Çağatay Ulusoy , Hazar Ergüçlü , Taner Ölmez , Barış Falay ve katılan Ertuğrul gibi isimlerin yer aldığı Ay Yapım imzalı Medcezir 61. bölümde Mira, Sude ile Kenan’ın yaşadığı ilişkiyi öğreniyor. Olayın ortaya çıkmasının ardından Kenan ile Sude buluşuyor. Ancak ikili kavga etmeye başlıyor ve Kenan, Sude’ye tokat atıyor. Bunun üzerine olay daha da büyüyor ve Kenan, Sude’yi boğmaya başlıyor. Tam bu sırada bir silah sesi duyuluyor...

MEDCEZİR 61. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Haberin Devamı

Orkun yeni planlar peşinde!

Sevgililer günü yaklaşırken Yaman ve Mert kendilerini heyecanlı bir hazine avının içinde bulurlar. Her etabı ince ince düşünülmüş bu oyun, Mira ve Yaman’ın tatlı bir iddia içine girmesine neden olur.

Sedef’in ani bir kararla seyahate çıkması, evde büyük bir boşluk yaratır. Yaşanan son tartışmadan sonra Deniz’le olan ilişkisine bir son vermeye karar veren Selim, Deniz’i karşısında çaresiz bir şekilde gördüğünde bu kararı kolayca uygulayamayacağını anlar.

Yaman ve Mert, Miray ile Eylül'ün şifrelerinin izini sürerken, Sedef’ten ve Beren’den stratejik destek alırlar. günler geçtikçe küçük oyun büyük bir maceraya dönüşür.

Hale, Sude tarafından köşeye sıkıştırılmasının üzerine, Kenan’dan da darbe alınca, eski yaraları kanamaya başlar... Çok hırslanan Hale, İkisinden de intikam alabilmek için düşmanıyla ortak olur ve Orkun’un kapısını çalar... Mira’nın Yaman'la evleneceğinin düşüncesinden bile rahatsız olan Orkun'un eline yeni bir fırsat geçecektir.

Büyük gün geldiğinde Yaman ve Mert bütün şifreleri çözmüş olarak yanlarında sevgilileriyle birlikte büyük hazineye doğru mutlulukla yola çıkarlar... Bu sevgililer günü dördü için de unutulmaz olacaktır.