Cadde Medcezir 63. bölümde şaşırtan teklif!- İzle

Medcezir 63. bölümde şaşırtan teklif!- İzle

06.03.2015 - 12:35 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizisi Medcezir dün akşam 63. bölüm ile ekrana geldi. Mira, Yaman'ı kurtarmak için suçunu itiraf eder fakat işler değişti. Medcezir son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. İşte Medcezir son bölüm ve detaylar...

Medcezir 63. bölümde şaşırtan teklif- İzle

Mira’nın Yaman’ın adını temize çıkarmak için suçunu polise itiraf etmesi, onu kurtarmak için hapse girmeyi göze alan Yaman’ı çaresiz bırakır. Sevdiği kadını kaybetme korkusuyla ona engel olmak için harekete geçer fakat Mira Nevin’le yaptığı konuşmanın etkisiyle son kararını çoktan vermiştir.

Haberin Devamı

Selim, Yaman’ı eve geri getirmenin sevincini yaşarken daha büyük bir tehlike kapısını çalar. Bu sefer gelen davetsiz misafir Yaman ve Mira’nın içinde bulunduğu durumu da içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır.

Yaman’la karşı karşıya gelen Nevin ona Mira’yla ilgili son sözünü söyler. Bundan sonra Yaman için Mira’yla birlikte olmak sonsuz bir mücadele anlamına gelecektir. Yaman aşkı için bu mücadeleyi gözü kapalı kabul eder.

Yaman’a yaşattıklarından kendisini sorumlu tutan Mira içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmak için babasından yardım ister. Faruk’un teklif ettiği çözüm yolu Mira’nın hayatını tümüyle değiştirecektir.

MEDCEZİR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MEDCEZİR 63. BÖLÜM FRAGMANI

MEDCEZİR 63. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haberin Devamı