Cadde Medcezir 64. Bölüm fragmanında romantik sahne - izle

Medcezir 64. Bölüm fragmanında romantik sahne - izle

11.03.2015 - 11:24 | Son Güncellenme:

Medcezir 64. bölüm ile herkesi ekrana kilitleyecek. Cuma akşamının vazgeçilmez dizisi Medcezir'de neler yaşanacak merak konusu. Mira ve Yaman'ı şimdi neler bekliyor? Medcezir yeni bölüm ile ilgili ayrıntılar haberimizde.

Medcezir 64. Bölüm fragmanında romantik sahne - izle

Star Tv'de yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Medcezir dizisi merakla beklenen 64. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi yeni bölümü ile 13 Mart 2015 Cuma akşamı kaldığı yerden devam edecek. Peki Ay Yapım imzalı başrollerinde Serenay Sarıkaya , Çağatay Ulusoy , Hazar Ergüçlü , Taner Ölmez , Barış Falay gibi başarılı isimlerin yer aldığı Medcezir dizisinde bu hafta neler olacak? Tüm detaylar haberimizde.

Medcezir 64. Bölüm Fragmanı İzle;

Haberin Devamı

Medcezir Son Bölümünde Neler Oldu?

Mira’nın Yaman’ın adını temize çıkarmak için suçunu polise itiraf etmesi, onu kurtarmak için hapse girmeyi göze alan Yaman’ı çaresiz bırakır. Sevdiği kadını kaybetme korkusuyla ona engel olmak için harekete geçer fakat Mira Nevin’le yaptığı konuşmanın etkisiyle son kararını çoktan vermiştir.

Selim, Yaman’ı eve geri getirmenin sevincini yaşarken daha büyük bir tehlike kapısını çalar. Bu sefer gelen davetsiz misafir Yaman ve Mira’nın içinde bulunduğu durumu da içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır.

Yaman’la karşı karşıya gelen Nevin ona Mira’yla ilgili son sözünü söyler. Bundan sonra Yaman için Mira’yla birlikte olmak sonsuz bir mücadele anlamına gelecektir. Yaman aşkı için bu mücadeleyi gözü kapalı kabul eder.

Yaman’a yaşattıklarından kendisini sorumlu tutan Mira içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmak için babasından yardım ister. Faruk’un teklif ettiği çözüm yolu Mira’nın hayatını tümüyle değiştirecektir.