Cadde Medcezir 64. bölümü yine nefes kesti - izle

Medcezir 64. bölümü yine nefes kesti - izle

15.03.2015 - 19:09 | Son Güncellenme:

Star Tv'de geçtiğimiz Cuma akşam yayınlanan Medcezir 64. bölümü yine nefes kesti. İzleyiciyi ekrana kilitleyen Medcezir son bölüm tüm detaylar haberimizde. Mira’nın yenilgiyi kabul edip verdiği kararla Yaman'ı derinden üzer. İşte Medcezir 64. bölüm ve dahası...

Medcezir 64. bölümü yine nefes kesti - izle

Ekranların fenomen dizisi Medcezir dün akşam 64. bölüm ile ekrana kilitledi. Mira'nın kararı sonrası Yaman ile aralarında neler yaşandı? Medcezir son bölümü izleyemeyenler için ayrıntıları haberimizde derledik.

Haberin Devamı

Mira Altınköy’e dönmemekte kararlı! Yaman ve Mira tekrar görüşebilecek mi?

Mira’nın yenilgiyi kabullenip, Altınkoy’u terk etmesi Yaman’ı derinden yaralar. Mira yeni hayatına alışmaya çabalarken Yaman’ın duyduğu acıyı kalbinde hisseder. Herkes için en doğru olanı yaptığını ümit eden Mira geri dönmemeye kararlıdır.

Medcezir 64. Bölüm Fragmanı İzle;



Mira’nın yokluğunu sindirmeye çalışan Yaman’a bir darbe de annesinden gelir. Oğlunun başına gelenlerden hesap sormak için Sude’nin kapısını çalan Nevin gerçekleri herkesin suratına haykırır. Kenan’ın yürüyemeyeceğini öğrenen Yaman için durum artık içinden çıkılmaz bir hal almıştır.

Uzun bir süre görüşemeyeceklerini düşünen Yaman ve Mira’yı, Kenan’ın vurulması olayında ortaya çıkan sürpriz tanık hiç ummadıkları bir şekilde karşı karşıya getirir.

Son yaşananlardan sonra Asım Şekip Kaya’ya bir çıkış yolu bulmak isteyen Sedef’in aklına gelen fikir Selim’in de katkısıyla tüm aileyi bir araya getiren gecenin davetiyesi olur. Yaman, Mira’nın Altınkoy’a dönüşünü nefesini tutmuş şekilde beklerken duyulan siren sesleri gecenin hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanacağının habercisidir..

Yayın Günü: 13 Mart Cuma
Yayın Saati: 20.30

MEDCEZİR SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ