Cadde Medcezir son bölüme sosyal medyada mesaj yağmuru!

Medcezir son bölüme sosyal medyada mesaj yağmuru!

25.10.2014 - 10:50 | Son Güncellenme:

Medcezir yine çok iddialı bir bölüm ile ekrana geldi. Yaman ve Mira hayranları yeni bölümde yaşanacak gelişmeleri heyecanla beklerken hiç ummadıkları sürprizlerle karşılaştılar. Medcezir son bölüm sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Medcezir son bölüme sosyal medyada mesaj yağmuru

Medcezir'de heyecan kaldığı yerden devam etti. Geçen hafta nikah sahnesi ile son bulan dizide bu hafta neler oldu? Yaman Orkun Mira aşk üçgeninde neler yaşandı? Medcezir son bölüm ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi sizler için derledik.

Haberin Devamı

MEDCEZİR SON BÖLÜM İZLE

Mira ve Yaman ilişkilerine yeni bir sayfa açıyor!

Nikah günü Yaman’ın umut dolu bekleyişi aslında Mira’ya olan aşkının itirafı gibidir. Mira acı tatlı tüm yaşananlarla dolu bir yılı arkalarında bırakıp temiz bir sayfa açmak için Yaman’a yaklaşır. Bu, ikisi için de yeni bir başlangıç olacaktır.

Deniz’in Ender’le ilgili öğrendiği haber Sedef’le yolunun tekrar kesişmesine sebep olur. Böylece Deniz, Serezleri, Mert de onu daha yakından tanıma imkanı bulacaktır.

Leyla’nın Nadir Baktıroğlu hakkında ulaştığı bilgiler Asım Şekip Kaya’ya düzenlenen komploda Selim’in elinde güçlü bir koz olur. Böylece Leyla da artık tehlike çemberinin içine adım atmıştır.

Eylül ve Mert birbirlerinden habersiz verdikleri kararı sorgularken Yaman ve Mira farklı geleceklerin pembe hayallerini kurarlar. Fakat gerçek hayat o kadar da toz pembe değildir.